background img
banner
banner

Δημιουργείται το «Utility of the Future», ο πλέον ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας της νέας εποχής

Η ενσωμάτωση της WATT+VOLT και η διεύρυνση της πελατειακής βάσης ενισχύει περαιτέρω την καθετοποίηση του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση δημιουργίας του παρόχου της νέας εποχής (“Utility of the Future”).

Έχοντας ως γνώμονα την ευημερία τόσο της εταιρείας όσο και των εργαζομένων και των συνεργατών της, που αποτελούσαν και θα αποτελούν πάντα την καρδιά και την κινητήρια δύναμή της, λήφθηκε η απόφαση να ενώσει η WΑΤΤ+VOLT τις δυνάμεις της με έναν από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους ομίλους επιχειρήσεων στην Ελλάδα αλλά και σημαντική διεθνή παρουσία – τον όμιλο Μυτιληναίου.

Με τη σύμπραξη αυτή δημιουργούν τον μεγαλύτερο ιδιωτικό ενεργειακό πάροχο στην Ελλάδα, με μεγάλη πλέον διαφορά από τον επόμενο, προμηθεύοντας περισσότερους από 540.000 πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και παρουσιάζοντας μερίδιο αγοράς 10% στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και 6% στην αγορά φυσικού αερίου. Τα μεγέθη αυτά, όπως αντιλαμβάνεστε, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη μελλοντική υπέρβασή τους από οποιονδήποτε ιδιώτη ανταγωνιστή. Αποτελεί, δε, σπουδαία αναγνώριση για την εταιρεία το γεγονός ότι ανατέθηκε η διοίκηση του συνόλου της δραστηριότητας προμήθειας των δυο εταιρειών, WATT+VOLT και Protergia, προσωπικά στον κο Παπαναγιώτου (ιδρυτής, Πρόεδρος της WATT&VOLT).

Είναι βέβαιο ότι αναδύεται μπροστά τους τεράστιο πεδίο δημιουργικότητας, ανάπτυξης και νέων ευκαιριών .

Δεδομένων των αλλαγών στην αγορά της ενέργειας , η Watt&Volt δημιούργησε το zer0+ , το πρόγραμμα που ευνοεί τους πελάτες της, με τη χαμηλότερη τιμή χωρίς προυποθέσεις για το μήνα Οκτώβριο.

Σημαντική δε για τη περιοχή μας είναι και η παρουσία 2 φυσικών καταστημάτων σε Αίγιο(Μητροπόλεως 39) και Ακράτα (Κόμβος Κραθίου), όπου ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για τις όποιες αλλαγές στην ενέργεια και να βγεί κερδισμένος στο λογαριασμό του.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr