background img
banner
banner

Κεραυνός Αιγίου και Αστέρας Τέμενης νικητές στα δύο τουρνουά μπάσκετ

ΣΕ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Με… άρωμα Αιγιάλειας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα δύο δυνατά τουρνουά στα οποία συμμετείχαν ο Κεραυνός Αιγίου και ο Αστέρας Τέμενης, δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Στο κλειστό της Κάτω Αχαϊας μεγάλος νικητής στο τουρνουά “Φάνης Κολλιόπουλος” ήταν ο Κεραυνός Αιγίου που επικράτησε στον τελικό επί του οικοδεσπότη Α.Ο. Δύμης ’07 με 70-60, ενώ στον μικρό τελικό η Ολυμπιάδα νίκησε την ΕΑΠ με 75-69. Ο φόργουορντ – σέντερ της ομάδας του Αιγίου, Βασίλης Σαμαράς αναδείχθηκε MVP του τουρνουά ενώ στον διαγωνισμό τριπόντων που έγινε στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο τελικών, νικητής ήταν ο Μπεκατώρος της ΕΑΠ.

Ο Κεραυνός που ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε 21-12 στο πρώτο δεκάλεπτο και έκλεισε το ημίχρονο στο +14 (27-41). Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε 42-52 με τη διαφορά των 10 πόντων να διατηρείται μέχρι το τέλος.

Το Σάββατο, στον πρώτο ημιτελικό ο Κεραυνός επικράτησε με 74-73 επί της Ολυμιάδας και στον δεύτερο ημιτελικό ο ΑΟ Δύμης νίκησε την ομάδα της ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ με 60-57.
Ο Γιάννης Δούσκας σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ωστόσο υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης δέκα ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η με αντίπαλο την ΑΕ Αγυιάς στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Πρώτος παρά τις απουσίες ο Αστέρας

Στο τουρνουά του Βαρθολομιού, ο Αστέρας Τέμενης, παρότι έπαιξε χωρίς Καρακάση, Ράπτη, Λαδικό και Βαγενά, επικράτησε με 77-72 επί της οικοδέσποινας ομάδας του Βαρθολομιού (Α2 ΕΣΚΑ-Η). Η ομάδα της Τέμενης προηγήθηκε με 63-44 αλλά στη συνέχεια κουράστηκαν οι παίκτες και έπεσε η απόδοσή τους. Στον αγώνα του Σαββάτου νίκησε πιο εύκολα το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας με 85-70 και το Βαρθολομιό νίκησε την ΑΕ Αγυιάς.

Ο Αστέρας Τέμενης εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση: “Ο Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Τέμενης θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την Αθλητική Ένωση Βαρθολομίου για την φιλοξενία της αυτό το Σαββατοκύριακο στο Τουρνουά που διργάνωσε . Πραγματικά ήταν μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες.
Μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε δύο πολύ δυνατά φιλικά κάτω από πραγματικά άψογες συνθήκες!!
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σεζόν ,να συνεχίσουν να προοδεύουν και να αναπτύσσονται και μόνο επιτυχίες!!”. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Αστέρας Τέμενης θα πάρει μέρος σε ένα ακόμη τουρνουά, αυτή τη φορά στο Αντίρριο που γίνεται για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του τοπικού Φαέωνα, με τη συμμετοχή ακόμη, των Αίαντα Αραχωβιτίκων και ΠΑΣ Ναυπάκτου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr