background img
banner
banner

Δύο πνιγμοί στην Αιγιάλεια μέσα σε τρεις ώρες…

ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ 63 ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ 67 ΕΤΩΝ

Δύο πολύ δυσάρεστες ειδήσεις σκόρπισαν τη θλίψη την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αιγιάλεια, καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με πανομοιότυπο τρόπο. Επρόκειτο για πνιγμούς σε διαφορετικές περιπτώσεις μίας γυναίκας 63 ετών και ενός άνδρα 67, σε Βαλιμίτικα και Λόγγο αντίστοιχα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον πνιγμό της 63χρονης Ευγενίας Γαλάνη – Οικονομοπούλου κατοίκου Βαλιμιτίκων. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στις 11.40 το πρωί, νεκρή στη θαλάσσια περιοχή στην μικρή προβλήτα κοντά στο γήπεδο των Βαλιμιτίκων, από συγχωριανό της. Η γυναίκα βρισκόταν σε ύπτια θέση εντός του νερού όπου ανασύρθηκε από άνδρες του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισθη στο Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Περί τις 2.30 το μεσημέρι, το Λιμενικό Τμήμα ειδοποιήθηκε από το τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου Αιγίου ότι διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρας από την περιοχή της παραλίας Λόγγου, ο οποίος εντοπίστηκε εντός της θάλασσας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Από τους γιατρούς του Νοσοκομείου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου, 67 ετών. Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Να σημειωθεί ότι και στις δύο παραλίες που σημειώθηκαν οι πνιγμοί, έπνεαν δυνατοί άνεμοι και η θάλασσα ήταν ταραγμένη. Και στις δύο περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr