background img
banner
banner

Άσε τη σιωπή σου να μιλήσει σε όσους δεν άκουσαν και δε σεβάστηκαν ποτέ τα λόγια και τις πράξεις σου …..

-Από τον Ηλία Ασπρούκο, Περιβαλλοντολόγο-

Σήμερα σ΄ αυτό το άρθρο θα σας εκθέσω μια ιστορία που αφορά όλους αυτούς που κατοικούν σε αυτήν την περιοχή.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια πόλη που την έλεγαν Αίγιο. Σε αυτήν την πόλη ζούσαν αρκετοί Σανοφάγοι που έχαφταν μύγες. Μέχρι που το 2019 οι ποσότητες σε Σανό αυξήθηκαν, όπως και οι Μυγοφάγοι 4 βουλευτές της ΝΔ εξελέγησαν αλλά και οι τέσσερις αποδείχθηκαν απαράδεκτοι. Ο ένας μάλιστα προέρχεται από την καρδιά της Αιγιάλειας…

Άσσοι στα παραμύθια μέχρι χθες έλεγαν ότι δε μπορούν να συναντήσουν την Υπουργό, γιατί δεν τους δέχεται για το αίτημα της παραμονής των ΑΕΙ. Σήμερα φωτογραφίζονται μαζί της χαριεντιζόμενοι και λένε ότι έβαλαν πλάτη να παραμείνουν οι καθαρίστριες στο πανεπιστήμιο για μία απόφαση που είχε ήδη παρθεί και για αυτό τους πρέπει μαύρισμα.

ΥΓ1 Μια φωτογραφία των βουλευτών έξω από την πόρτα της Υπουργού για την παραμονή των ΑΕΙ δεν είδαμε, αντιθέτως είδαμε πολλές για την παραμονή των καθαριστριών στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

ΥΓ2 Μάθαμε για την ομαλή και ενθουσιώδη εγκατάσταση των φοιτητών από τις δηλώσεις του κου Μπούρα (πρύτανη). Για τα ενοίκια που ήταν στα ύψη, τα σπίτια της κακιάς ώρας δεν άρθρωσε λέξη, για τις απαίσιες συγκοινωνίες, τον τσαμπουκά των οδηγών και το μαύρο χάλι, κουβέντα δε βγήκε από το στόμα του. Αυτά να βλέπουν οι τοπικοί άρχοντες του Αιγίου, γιατί το μόνο που πρέπει στον κ. Μπούρα είναι να του απαγορεύσουν την είσοδο στις περιοχές που ρήμαξε. Όσο για τον κ. Μητσοτάκη αν το ήξερε το θέμα σύντομα θα περάσει από το Ταμείο και θα το εμπεδώσει κανονικά στο Αίγιο, το Αγρίνιο και τον Πύργο. Αν πάλι δεν το ξέρει πρέπει να απολύσει την κα Κεραμέως και αυτόν που παίρνει την αλληλογραφία του. Τελικά θα πρέπει κάποιος στην Πάτρα να ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη αν μπορεί μια Υπουργός να αρνείται να δεχτεί 4 βουλευτές της ΝΔ και το δήμαρχο μιας πόλης που είναι το άνδρο του κόμματός του.

Συστήνω στον κ. Πρωθυπουργό να ανακαλέσει αυτήν την απρέπεια για τις 3 πόλεις και να επαναφέρει τις σχολές που το δικαιούνται προκειμένου να πάρει σε μας το ποσοστό της πρωτιάς στις επικείμενες εκλογές.

Όσο για την κ. βουλευτή που ήταν εξαρχής φανατική υπέρ της μετακόμισης της σχολής στην Πάτρα και δηλώνει ότι υπηρετεί πάντα τους ασθενέστερους φαίνεται ότι οι Πατρινοί ήταν στην προκείμενη περίπτωση οι ασθενέστεροι σε σχέση με τους Αιγιώτες και απορώ πως έχει το θράσος να έρχεται στο Αίγιο για να ζητάει ψηφαλάκια. Είπαμε ΜΑΥΡΟ και στους τέσσερις. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

ΥΓ3 Και για να σας φύγει κάθε αμφιβολία, σας παραθέτω φωτογραφία της Υπουργού με μία φίλη της γυναίκας μου την κ. Παρίση Χρύσα από το Δήμο Παπάγου. Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κ. Κεραμέως δεν είναι ακριβοθώρητη, δέχεται τους πάντες. Ας αφήσουν λοιπόν τα παπατζιλίκια οι κ.κ. βουλευτές όλων των κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα λαμόγια διαφόρων εταιρειών εκμετάλλευσης της παραλιακής ζώνης.

Εν κατακλείδι αυτοί που ασχολήθηκαν με το θέμα της Σχολής απεδείχθησαν πανηγυριτζήδες και μεγαλολογάδες.

Χθες γυρνούσα στο σπίτι μου και ξαφνικά πέφτω πάνω στα εγκαίνια του ΚΑΠΗ του Δήμου και να σου η κυρία βουλευτής πρώτη και καλύτερη.

Οι άλλοι τρείς ή δεν είχαν καλεστεί ή φοβήθηκαν τις αντιδράσεις. Μην κουνάτε το κεφάλι σας! Αυτό είναι το DNA των περισσοτέρων συμπολιτών μας, γι΄ αυτό θα είμαστε πάντα ουραγοί της προόδου. Το σωστό θα ήταν ευγενικά να την επιβιβάσουν στο αυτοκίνητό της και να την στείλουν στην ασθενέστερη Πάτρα.

ΥΓ4 Επειδή έρχονται εκλογές τόσο Βουλευτικές, όσο και Αυτοδιοικητικές κάποιοι είπαν να μας χρυσώσουν το χάπι. Άρχισαν λοιπόν να φιγουράρουν και να μιλάνε για Γεωργική Σχολή. Δεν πάνε, λέω εγώ, να ρίξουν πρώτα μία ματιά στην γειτονική Κόρινθο και στη Νεμέα. Αφού πρώτα μάθουν σωστά τα γράμματα, ας έρθουν να πουν και σε εμάς πόσοι φοιτητές εγγράφονται, για να γλυτώσουν τον Στρατό και άλλα τινά. Τέλος να μου το θυμηθείτε σε λίγα χρόνια στο Αίγιο θα συσταθεί ΑΕ Κοπριτών.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχόλια

  • Πράγματι θαύμασα τον λόγο του κ.Ασπρούκου που τα είπε χύμα και τσουβαλάτα

    Εξωθεσμικός 13/10/2022 01:17

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr