background img
banner
banner

Αναλαμβάνει την ακαδημία του Αχιλλέα Καμαρών ο Παύλος Μητρόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Αρχίζουν να μαζεύονται τα σωματεία ύστερα από το ερχόμενο σαββατοκύριακο και τα τελευταία φιλικά. Έρχεται η εβδομάδα που καλεί τις ομάδες να μπουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος και ευτυχείς θα είναι εκείνες που θα έχουν βρεθεί στο ψηλότερο ποσοστό ετοιμότητας. Τα πρώτα σχέδια για τους αντιπάλους γίνονται σύμφωνα με τα προγράμματα που είχε εκδώσει η ΕΠΣΑ αλλά μετά ακολούθησε αναστολή των πρωταθλημάτων και όπως δείχνουν τα πράγματα με αυτά θα πορευτούν τα σωματεία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μεγάλη ικανοποίηση ξεχειλίζει τις τάξεις του Αχιλλέα, ύστερα από την επιλογή του έμπειρου και …Σουπερλιγκάτου και διεθνή ποδοσφαιριστή Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει τα παιδικά τμήματα της ακαδημίας του σωματείου των Καμαρών.

Σχετικά η διοίκηση του Αχιλλέα Καμαρών ανέφερε: «Στα πλαίσια της ενίσχυσης και της καλύτερης λειτουργίας της ακαδημίας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη στο προπονητικό τιμ ενός πρώην διεθνή, με θητεία σε ομάδες της SuperLeague αλλά και του εξωτερικού. Ενός παιδιού από την γειτονιά μας με παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο με πλούσια καριέρα και με ήθος, το οποίο ελπίζουμε να το μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά μας. Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στο πόστο του σαν προπονητή της ακαδημίας μας στον Παύλο Μητρόπουλο».

Ευχαριστήριο του Αχιλλέα για τις δωρεάν υπηρεσίες …ανώνυμου γιατρού προς την ακαδημία

Παράλληλα η διοίκηση των Καμαρών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει γιατρό της πόλη μας, ο οποίος εξέτασε χωρίς πληρωμή όλα τα παιδιά της ακαδημίας του ποδοσφαιρικού Αχιλλέα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το ΔΣ των Καμαρών: «Ολοκληρώθηκαν σήμερα (χθες) με απόλυτη επιτυχία οι καρδιολογικές εξετάσεις των παιδιών της ακαδημίας μας από ΠΑΙΔΙΑΤΟ – ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, ο οποίος προς τιμήν του δεν επιθυμεί να αναφέρουμε το όνομά του.

Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανιδιοτελή προσφορά του προς τον Σύλλογό μας και ιδιαιτέρως προς τα παιδιά της ακαδημίας μας».

Αγιασμός πριν την πρεμιέρα στον Αχιλλέα

Μέχρι αύριο αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και η ώρα τέλεσης του καθιερωμένου αγιασμού στον Αχιλλέα Καμαρών. Το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται ανάμεσα σε όσα πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν την πρεμιέρα, γεγονός που υποχρεώνει το σωματείο της περιοχής μας να το καταγράψει στην λίστα προτεραιοτήτων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr