background img
banner
banner

Εξυπηρέτηση πολιτών σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η μεγάλη έλλειψη προσωπικού στις Δικαστικές Υπηρεσίες Αιγίου, αναγκάζει τη διεύθυνση του Πρωτοδικείου να ορίσει συγκεκριμένες ώρες και ημέρες για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Υπενθυμίζεται ότι για τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό έχει… κρούσει καμπανάκι και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αιγίου.

Στην ανακοίνωση της διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αιγίου επισημαίνονται τα εξής: «Λόγω μεγάλης ελλείψεως προσωπικού και την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας ορίζουμε τα κάτωθι:
1) Έκδοση πιστοποιητικών: Α) Κατάθεση αιτήσεων για την έκδοση πιστοποιητικών, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 1:30 το μεσημέρι. Β) Παραλαβή πιστοποιητικών, καθημερινά από 8:30 έως τις 13:30 την επομένη εργάσιμη ημέρα από την κατάθεση της αίτησης. Γ) Για τις περιπτώσεις που αφορούν τα έτη από το 2010 και πριν, η παραλαβή των πιστοποιητικών θα πραγματοποιείται την τρίτη εργάσιμη ημέρα από την κατάθεση της αίτησης.

2) Παραλαβή εγγράφων από το αρχείο: Α) Τα έγγραφα από το αρχείο θα παραλαμβάνονται την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος. Β) Για τα έτη που αφορούν πριν το 2010, τα έγγραφα θα παραλαμβάνονται την τρίτη εργάσιμη ημέρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

3) Αντίγραφα κατατιθεμένων δικογράφων: Τα αντίγραφα των εγγράφων θα παραλαμβάνονται την επομένη εργάσιμη ημέρα από την κατάθεση της αίτησης, εκτός από τις επείγουσες περιπτώσεις (Ζητήματα παραγραφής κ.λπ.).

4) Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού: Το κοινό θα εξυπηρετείται την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, λόγω εκδίκασης πολιτικών υποθέσεων και θα πραγματοποιείται από τις 12 το μεσημέρι και για δύο ώρες (2 το μεσημέρι)».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr