background img
banner
banner

Με τα γκολ από το α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος

3-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ 

Σε ένα όμορφο φιλικό διπλό εξελίχθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Τέμενης, για τον Αστέρα και τον Παναιγιάλειο.

Με πολλές απουσίες και αυτή τη φορά ο Φίλιππος Σχοινάς, είχε στη διάθεσή του 14 ποδοσφαιριστές όλους κι όλους μεταξύ των οποίων οι τερματοφύλακες Μαυρούλιας και Αθανασόπουλος.

Η ομάδα της Τέμενης έδειξε καλά ανασταλτικά στοιχεία στην προσπάθειά της να κλείσει τους διαδρόμους στους γρήγορους μελανόλευκους, ενώ έχει να περηφανεύεται για την πρώτη καλή φάση του αγώνα, που ήταν δική της.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος νεαρός Ηλίας Νικολακόπουλος, βγήκε στο 7΄απέναντι στον τερματοφύλακα Μαυρούλια που τον απέκρουσε.

Με Μπούνα, Καραπιπέρη και Μούκα το 3-0 

Το 1-0 για τον Παναιγιάλειο από ατομική προσπάθεια και τελείωμα εκτός περιοχής του Βασίλη Μπούνα στο 17΄, που για μια ακόμα φορά έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Στο 36΄ συνδυάστηκαν ωραία στην περιοχή του Αστέρα Βιλανάκης και Καραπιπέρης, με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά για το 2-0.

Από το 41΄ γράφτηκε το τελικό 3-0 του Παναιγιάλειου με τον Μούκα, ύστερα από την πάσα του Νικολόπουλου.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Ραμπαβίλας, Χριστοδουλόπουλος, Νικολακόπουλος, Όρσι, Βαγγελάτος, Μανίκας, Δαλιάνης, Νικολακόπουλος, Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Μαυρομάτης, Μαυρούλιας, Ξενόφως, Παγιός

Παναιγιάλειος: Μαυρούλιας, Μούκας, Νικολόπουλος, Μαχαίρας, παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Λιάτος, Μπούνας, Καραπιπέρης, Βιλανάκης, Ροδόπουλος.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Κοτσόκολος, Χούσα


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr