background img
banner
banner

Πρώτο τζάμπολ απόψε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΑΓΥΙΑ, ΕΑΠ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Με τη συμμετοχή 14 ομάδων και επιστροφή των πλει οφ ξεκινάει απόψε το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑ-Η, στο οποίο, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες από την Αιγιάλεια. Κύριο χαρακτηριστικό και των τριών, το γεγονός ότι πέρυσι αγωνίστηκαν σε διαφορετικές κατηγορίες! Μόνο ο Κεραυνός συνεχίζει στην κατηγορία από την προηγούμενη σεζόν. Ο Ηφαιστος/Αχιλλέας υποβιβάστηκε από τη Γ΄ Εθνική και ο Αστέρας Τέμενης ανέβηκε ως πρωταθλητής της Α2, στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, στην οποία θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στην αποψινή πρεμιέρα μόνο ό Κεραυνός αγωνίζεται εντός έδρας, υποδεχόμενος στις 8.30 τη “νεοφώτιστη” ΑΕ Αγυιάς, που πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Α2 πίσω από τον Αστέρα. Toν αγώνα θα διευθύνουν Κωνσταντινίδου – Ελ Ανύ – Αρβανίτης.

Η ομάδα της Τέμενης φιλοξενείται στην Καράτουλα της Ηλείας από τον Πανωλενειακό που ανέβηκε από το… παράθυρο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, σε ένα ματς που θα “σφυρίξουν” οι Μακρόπουλος – Κωστής – Μπολάνο. Τέλος, ο νεανικός Ήφαιστος/Αχιλλέας αντιμετωπίζει στο κλειστό της ΕΑΠ την ομώνυμη ομάδα της Πάτρας (Καρπάνος – Πλέγας – Φωτόπουλος).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Κλειστό Κ. Αχαϊας, 8.00 ΑΟ Δύμης – Φαέθων Αντιρρίου
Κλειστό Ροϊτίκων, 8.00 ΕΑ Παραλίας – Ολυμπιάδα
Αέθλειον, 8.00 ΣΕΦΑ Ανδραβίδας – ΑΣ Αραχωβιτίκων
Κλειστό Αιγίου, 8.30 Κεραυνός Αιγίου – ΑΕ Αγυιάς
Καράτουλας, 8.30 Πανωλενειακός – Αστέρας Τέμενης
Κλειστό ΕΑΠ, ΕΑ Πατρών – Ήφαιστος/Αχιλλέας
Κλειστό Απόλλωνα, 9.30 Απολλωνιάδα – Πυρσός


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr