background img
banner
banner

Στο ξενοδοχείο «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ

Προπονητές, συνοδοί και αθλητές μικρών ηλικιών της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ, απόλαυσαν ένα υπέροχο τριήμερο συνδυάζοντας τις ατέλειωτες ομορφιές που διαθέτει το «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα με την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των νεαρών.

Το βράδυ της Παρασκευής οι προπονητές των 13χρονων αθλητών, άκρως ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των προπονήσεων, το κάλος που χαρακτηρίζει κάθε κομμάτι του πρωτοποριακού αυτού ξενοδοχείου, απολαμβάνουν το ποτό τους στο παρακείμενο μπαρ.

Παρέα τους και ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Φραντζολάς, που δέχτηκε συγχαρητήρια για τις γευστικές επινοήσεις του και ο προσκεκλημένος Κώστας Φαλτάκας, με τον οποίο αναπτύχθηκε το θέμα συζήτησης σχετικά με την πορεία των ομάδων χάντμπολ της περιοχής μας.

Στο πάνελ του φωτογραφικού φακού του protionline.gr διακρίνονται από αριστερά: ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος προπονητής στην Ακαδημία Σπορ (Α2 Ανδρών), ο Ομοσπονδιακός προπονητής και στις παγκορασίδες του Ολυμπιακού Πειραιά Δημήτρης Σκάρλος, ο σεφ Λεωνίδας Φραντζολάς παλιός παίκτης και αυτός του αθλήματος και ο Ομοσπονδιακός προπονητής παλιός διεθνής Στέλιος Αλεπουδέας, προπονητής στον Ασπρόπυργο (ΑΣΟΔ).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr