background img
banner
banner

Αναβολή συζήτησης για τα τέλη για μία εβδομάδα

ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας το θέμα του καθορισμού των δημοτικών τελών για το έτος 2023, καθώς το Σώμα αποφάσισε να δώσει χρόνο στην Οικονομική Υπηρεσία να απαντήσει στις εναλλακτικές προτάσεις που κατέθεσαν οι παρατάξεις.

Συγκεκριμένα, όπως τονίστηκε υποβλήθηκαν στη διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κοινή εναλλακτική πρόταση από τις παρατάξεις «Αιγιάλεια Αύριο» και «Ποιοτική Αιγιάλεια» για τον καθορισμό των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού 2023 και εναλλακτική πρόταση από την παράταξη «Μπροστά» για όλα τα τέλη. Ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος πρότεινε το θέμα να συζητηθεί σε νέα συνεδρίαση ή την ερχόμενη Δευτέρα ή την ερχόμενη Τετάρτη, ανάλογα με το πότε θα είναι έτοιμη η υπηρεσία και να γίνει συζήτηση μέσα στην εβδομάδα παρουσία των υπηρεσιακών της Οικονομικής.

Το αίτημα της Υπηρεσίας που έγινε αποδεκτό, διατυπώθηκε ως εξής: «Προκειμένου η Υπηρεσία μας να εξετάσει τις εναλλακτικές προτάσεις ώστε να προβεί στη σύνταξη αιτιολογικής έκθεσης και εισήγηση που θα συνοδεύει την κάθε μία από αυτές, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, αιτούμεθα την αναβολή της συζήτησης των τελών για μία εβδομάδα΄΄.

Πάντως, η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» κ. Ψυχράμη τόνισε πως βάσει νόμου, ως τις 15 Νοεμβρίου έπρεπε να έχει ψηφιστεί και ο προϋπολογισμός, λέγοντας πως θεωρεί ότι οι καθυστερήσεις είναι εκ του πονηρού ώστε στο τέλος του έτους να γίνουν δεσμεύσεις και να μην μπορούν να προτείνουν και να ψηφίσουν…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr