background img
banner
banner

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΟΥΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ: «Ο κ. Καλογερόπουλος δεν βλέπει τα λάθη του και εκτίθεται»

Από την Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», του Χρήστου Γούτου, δίδεται στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση, σε απάντηση προηγούμενης από το Γραφείο του Δημάρχου.

«Ο κ. Καλογερόπουλος, δεν χάνει ευκαιρία, να επιτίθεται στην παράταξή μας.

Το κάνει, όμως, για να κρύψει δικές του αδυναμίες.

Σε αυτοψία που έκανε σε έργα του Οικισμού Μεσσηνέζη Αιγίου, ανέφερε δηκτικά πως “αυτά προχωρούν…όταν η αξιωματική αντιπολίτευση δεν βάζει εμπόδια”!

Ο δήμαρχος, μετά από 3 χρόνια θητείας, συνεχίζει να βλέπει παντού εχθρούς και όχι δικά του λάθη. Για όσα έργα ή αποφάσεις του η παράταξή μας έχει προσφύγει αρμοδίως κι έχει δικαιωθεί, είχαν να κάνουν με την απόλυτη τήρηση της νομιμότητας.

Οι περιπτώσεις δημοτικών τελών, τεχνικού προγράμματος, πλατείας Αγίας Λαύρας, τώρα τελευταία με τον ηλεκτροφωτισμό κ.ά. αποδεικνύουν την εμμονή του στην λανθασμένη πολιτική και τακτική. Ειδικά για την πλατεία Αγίας Λαύρας, ο κ. Καλογερόπουλος μπορεί να είναι και ο μοναδικός δήμαρχος – πανελληνίως – που προσπάθησε να εκτελέσει δημόσιο έργο παράνομα, γεγονός που επιβεβαίωσε με δύο αποφάσεις της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, και με τη στάση του έβαλε σε περιπέτειες ένα έργο που βρήκε έτοιμο, ως και δημοπρατημένο.

Η νομιμότητα, είναι και θα παραμείνει, πάνω από πρόσωπα και παρατάξεις.

Όσο, αυτό, δεν το καταλαβαίνει ο κ. Καλογερόπουλος, απλά θα εκτίθεται».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr