background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Το Σάββατο το ντέρμπι κορυφής Α.Ο. Αιγιαλέων – Καλαμάτα ΄80

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μεγάλο ματς βόλευ για την 3η αγωνιστική της Pre League ανδρών θα φιλοξενήσει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου (6.00μμ) το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, ανάμεσα στον Α.Ο. Αιγιαλέων και την Καλαμάτα ΄80. Οι δύο αντίπαλοι στο μεθαυριανό ματς είναι μαζί με την Α.Ε.Κ. οι τρεις ομάδες που έκαναν το 2Χ2 στο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα και οι τρεις πέτυχαν νίκη στο ται μπρεικ και ισοβαθμούν με 5 βαθμούς στην πρώτη θέση.

Για την 2η αγωνιστική, η ομάδα της Μεσσηνίας επιβλήθηκε στο κλειστό της Παραλίας με 3-0 σετ του Άρη, η Α.Ε.Κ. έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του Πανερυθραϊκού (0-3), ενώ ο Αιγιαλέων χρειάστηκε ται μπρέικ για να λυγίσει τον Περσέα στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αιγιώτικη ομάδα δηλώνουν πανέτοιμοι για να δώσουν συνέχεια στο φετινό εντυπωσιακό ξεκίνημα, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζουν το γεγονός ότι η Καλαμάτα είναι μία πανίσχυρη αντίπαλος και ίσως το πρώτο φαβορί για άνοδο στην Volley League.

Το ρόστερ της Καλαμάτας αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ροντρίγκο Οκάμπο, Μαουρίτσιο Βιέτο, Διονύσης Λυκουρέσης, Γιάννης Μαντέκας και οι “παλιοί”, Γιώργος Κανελλόπουλος, Μηνάς Αραπάκης, Φέλιξ Μπλάουελ, Κώστας Δαλακούρας, Στέφανος Ξεροβάσιλας, Αργύρης Μπεζάτης, Γρηγόρης Σκαρτσίλης, Νίκος Χριστόφας, Νίκος Μπιρμπίλης, Βαγγέλης Ντάκουρης και Φώτης Στάμος.

Το πρόγραμμα της 3ης Αγωνιστικής (19/11/2022)

ΑΣ Άρης ΡΕΠΟ
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΟ Καλαμάτα 80
ΑΕΚ Αθηνών – ΟΠΑΘ Περσέας
ΝΓΣΘ Ηρακλής – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΣ Κέρκης – ΑΟ Φλοίσβος

Η βαθμολογία

Α.Ο. Αιγιαλέων 6-2 5
Καλαμάτα 6-2 5
ΑΕΚ 6-2 5
Άρης 3-3 3
Φλοίσβος 3-2 2
Ηρακλής 4-6 2
Κέρκης 2-3 1
Πανερυθραϊκός 0-6 0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr