background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Θύελλα «σάρωσε» τον Αετό Ρίου στο ντέρμπι κορυφής

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η λήξη της 4ης αγωνιστικής βρήκε την Θύελλα Αιγίου να διατηρεί το απόλυτο βαθμών και να βρίσκεται μόνη της τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού νίκησε τον μέχρι την Κυριακή ισόβαθμό της Αετό Ρίου 4-1.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση και πολλά τέρματα από την ΑΕ Καλαβρύτων, που είχε 4 γκολ και 3 δοκάρια στην εκτός έδρας νίκη της 4-2 απέναντι στο Α. Καστρίτσι.

Τα αποτελέσματα βόλεψαν τον Δαβουρλή που βρέθηκε στην 2η θέση ύστερα από το ευρύ 5-0 στις Καμάρες απέναντι στον Αχιλλέα.

Βόλεψαν και το Ζαβλάνι που παραμένει χωρίς ήττα και στους 8 βαθμούς ύστερα από το 2-1 στις καθυστερήσεις απέναντι στον Φοίνικα / Ζήρια.

Καλύτερη από κάθε προηγούμενο παιχνίδι η Φλόγα, νίκησε στην Ροδιά εύκολα 3-0 την Αργυρά.

Ότι δεν πέτυχε ο Ηρακλής Πατρών στο α’ ημίχρονο με τον δυνατό ευνοϊκό αέρα, το έκανε η ΑΕ Αρόης παίρνοντας τη νίκη 1-0.

Στο μοναδικό τοπικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Αστέρας είχε την πρώτη του νίκη μετά το 2-0 σε βάρος της ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Τέμενης.

Θύελλα Αιγίου – Αετός Ρίου 4-1

Στο γήπεδο Πλαστήρα η Θύελλα μπήκε δυνατά στο ντέρμπι υποχρεώνοντας τον Αετό Ρίου να μετράει σε βάρος του δυο γκολ, πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο. Ο Αρβανίτης από την πάσα του Δ. Καραΐνδρου το 1-0 στο 10΄ και ο Δ. Καραϊνδρος στο 18΄ το 2-0 από την ασίστ του Νικολάου. Ο Αετός στο 56΄ μείωσε σε 1-2 με τον Βορίση, για να ακολουθήσει η απάντηση της Θύελλας και πάλι με τον Αρβανίτη, που με γκολ «λόμπα» ανέβασε την διαφορά στο 3-1.

Σειρά στα γκολ πήρε ο Διαμαντόπουλος διαμορφώνοντας το 4-1 στο 70’. Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, ύστερα από την αποβολή του Κατσιούρα.

Θύελλα: Κουρτάκης, Β. Θεοφανόπουλος, Νικολάου, Μαρδάς, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (75΄ Μουρτίκας), Κ. Θεοφανόπουλος (75΄ Γκιώνης), Μυλωνάς (65΄ Αποστολόπουλος), Γ. Καραΐνδρος (72΄ Λάμκα), Δ. Καραΐνδρος, Αρβανίτης (75΄ Ραπάι).

Αστέρας Τέμενης – ΑΕ Αιγίου 2-0

Με γκολ στο ξεκίνημα και το φινάλε του αγώνα, ο Αστέρας επικράτησε 2-0 της ΑΕ Αιγίου, πανηγυρίζοντας έτσι και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μόλις στο 3΄ ο Μανίκας από την πάσα του Κουτρουμπίνα πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακ Μερκούρη για το 1-0. Στη συνέχεια υπήρξαν φάσεις για να αλλάξει το σκορ εκατέρωθεν, με τον Αστέρα να πιστεύει σε αυτή τη νίκη και να την σιγουρεύει στις καθυστερήσεις με το έμμεσο που εκτέλεσε και την πάσα του Μανίκα στον Τρακαδά για το 2-0.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Ρότσκας, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Τρακαδάς, Όρσι, Μανίκας, Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος (90΄ Ξενόφως), Δαλιάνης (73΄ Βαγγελάτος), Γκιόκα (88΄ Νικολακόπουλος).

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Π. Βασιλακόπουλος, Μαραυγάκης (87΄ Γκραικιώτης), Μεντζελόπουλος, Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος, Μπούζι (56΄ Τσέντζος), Ψηλός, Γκίνι (30΄ λ.τ. Σανδραβέλης), Α. Αϊντίν, Δημόπουλος (87΄ Γκιζέλης).

Ανω Καστρίτσι – ΑΕ Καλαβρύτων 2-4

Η ΑΕ Καλαβρύτων ήταν άτυχη και άστοχη θα έλεγε κανείς, αφού μετά το υπέρ της 1-0 με το φάουλ του Σαλάι στο 22΄, είχε τρια δοκάρια με τους Ασπρούκο, Καυγά, Καλαμαρά, για να τελειώνει με την υπόθεση νίκη απέναντι στο Α. Καστρίτσι από το α΄ ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 34΄ με το πέναλτι του Καρδάρα για να λήξει έτσι το α΄ 45λεπτο.

Το γρήγορο γκολ του Καλαμαρά (47΄) από το κόρνερ του Καυγά στην επανάληψη, έβαλε πάλι μπροστά την ΑΕ Καλαβρύτων, που έχτισε μια διαφορά ασφαλείας με το 1-3 μετά από ατομική προσπάθεια και γκολ του Ασπρούκου, ενώ είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Σταύρο Τσαβαλά.

Το Καστρίτσι επέστρεψε στο παιχνίδι μειώνοντας 2-3 με νέο εύστοχο πέναλτι του Καρδάρα στο 65΄. Η ΑΕ Καλαβρύτων να σιγουρεύει τη νίκη της 4-2 στο 94΄, ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια και τον Κουτρουμάνη να μοιράζει στον Σαλάι, ο οποίος με το 2ο προσωπικό γκολ έγραψε το τελικό 2-4.

ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Σαλάι, Ντολάνι, Βλάχος, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος (76΄ λ.τ. Ντάτσι), Στ. Τσαβαλάς, Καυγάς (78΄ Παπαγεωργίου), Μητρόπουλος, Καλαμαράς (65΄ Κουτρουμάνης), Ασπρούκος

Ζαβλάνι – Φοίνικας / Ζήρια 2-1

Για μια ακόμα φορά ο Φοίνικας / Ζήρια δέχτηκε γκολ την τελευταία στιγμή. Το Ζαβλάνι που είχε προηγηθεί με τον Ζησιμόπουλο στο 29΄, δέχτηκε την ισοφάριση 1-1 στο 38΄ από τον Αναστόπουλο, ύστερα από την κάθετη πάσα του Ψυχογιάννη.

Στις καθυστερήσεις με ατομική προσπάθεια ο Ανδρικόπουλος που είχε περάσει αλλαγή, πέτυχε το πολύτιμο γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους.

Φοίνικας / Ζήρια: Κωνσταντινόπουλος, Νικολάου, Ελγκι (80΄ λ.τ. Τζελάι), Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Παπακωνσταντίνου (65΄ Χαραλαμπόπουλος), Αναστόπουλος, Ψυχογιάννης, Καρέλης, Λούλια (74΄ Κορδοτός), Γλωσσίδης.

Φλόγα Ροδιάς – Αργυρά 3-0

Αποφασισμένη παρουσιάστηκε στη Ροδιά η Φλόγα για να κατακτήσει τη νίκη στην έδρα της έχοντας απέναντι την Αργυρά. Έπαιξε καλύτερα και με πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας στο β΄ μέρος …σύμμαχο και τον αέρα, που δεν εμπόδισε την πραγματοποίηση μιας δίκαιης επικράτησης.

Με πολύ όμορφο γκολ ο Μπαντούνας άνοιξε το σκορ με το κόρνερ που εκτέλεσε στο 43΄.

Γρήγορα στο β΄ μέρος ο Άκης Κατσαούνης με ατομική προσπάθεια το 2-0 και ο ίδιος το τελικό 3-0 από ασίστ του Μπαντούνα στο 54΄.

Φλόγα: Χριστοδουλόπουλος, Κατσαούνης, Αλεξόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανθ. Λιακόπουλος, Αγγελόπουλος (65΄ Θωμάς), Μπαντούνας, Ακης Κατσαούνης, Χριστόπουλος, Μαραγκός (71΄ Θεοδωρόπουλος).

Αχιλλέας Καμαρών – Δαβουρλής 0-5

Με φάουλ εκτός περιοχής που κέρδισε η ομάδα του Δαβουρλή και ο Αχιλλέας είχε πολλές ενστάσεις στις αποφάσεις του διαιτητή Γκαβού, σημείωσε τα 4 από τα 5 γκολ.
Το σκορ άνοιξε ο Κωνσταντόπουλος στο 11΄ και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ο Δαβουρλής είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με δυο γκολ του Βασιλόπουλου και ένα του Κουλούρη.
Ο Πρέμτος στο 77΄ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Αχιλλέας: Μακρυγιαννάκης (72΄ Σωτηρόπουλος), Ιατρόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Πέτσι, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας, Ασημακόπουλος (46΄ Καραμπούλας), Κανάγιας, Γκιζέλης (69΄ Ρόζος), Γκόγκος (59’ Νγκέλα), Μπλάτα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr