background img
banner
banner

Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στο Κέντρο Υγείας Ακράτας

ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Το Κέντρο Υγείας Ακράτας ήταν μεταξύ των σταθμών του βουλευτή Ρεθύμνου και Τομεάρχη Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος βρέθηκε στην Αχαΐα την περασμένη Πέμπτη. Επίσης, πραγματοποίησε επίσκεψη – περιοδεία στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στο ίδρυμα «Κιβωτός Αγάπης», συνοδευόμενος από τους βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, της Νομαρχιακής Επιτροπής αλλά και μέλη των τοπικών οργανώσεων μελών σε κάθε περιοχή.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την συμμετοχή του ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της παράταξης «Ενωτικής Συνεργασίας Ιατρών – Ε.Σ.Ι.» με θέμα το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ΕΣΥ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Ήταν η δεύτερη επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην περιοχή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, γεγονός που, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταδεικνύει την πολιτική πρόθεση του κόμματος, για την ανάδειξη των υγειονομικών ζητημάτων της Αχαΐας.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Ανδρέα Ξανθού ήταν το ΚΥ Ακράτας, όπου ο Διευθυντής του ΚΥ Σπύρος Μάρκου του ζήτησε, μεταξύ άλλων, να παρέμβει στη νομοθετική ρύθμιση για τους Συντονιστές Διευθυντές που δεν προβλέπονται για τα ΚΥ Αγροτικού τύπου.

Επόμενος σταθμός ήταν το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου η αναπληρώτρια Διοικήτρια Ι. Σφυρή, γιατροί και διοικητικά στελέχη, τον ενημέρωσαν για τη διαχείριση των ασθενών κατά την πανδημία, γεγονός που εντυπωσίασε τον πρώην υπουργό Ανδρέα Ξανθό και σχολίασε πως «είναι ίσως μοναδικό στην Ελλάδα».

Η επίσκεψη του Ανδρέα Ξανθού στην Αχαΐα ολοκληρώθηκε με την ομιλία του στην εκδήλωση της παράταξης «Ενωτικής Συνεργασίας Ιατρών – Ε.Σ.Ι.» με θέμα το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ΕΣΥ που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ΤΕΕ- Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr