background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Α.Ε ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ: Μαζί εντός και εκτός για 6 αγωνιστικές

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Μέχρι να βρεθούν απέναντι στο Δημοτικό Στάδιο Παναιγιάλειος και ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας για την 7η αγωνιστική, θα παίζουν τις πρώτες 6 αγωνιστικές ταυτόχρονα εντός ή εκτός έδρας. Μετά το μεταξύ τους παιχνίδι όταν ο Παναιγιάλειος παίζει εντός έδρας, η Αιγείρα / Ακράτα θα παίζει εκτός και το αντίθετο.

Χωρίς την Α΄ κατηγορία ο α΄ γύρος κυπέλλου

Εκτός κυπέλλου παραμένει η Α΄ κατηγορία στο ξεκίνημα των αγώνων κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Τα σωματεία που θα προκριθούν θα ανεβάσουν το ενδιαφέρον στις επόμενες φάσεις του κυπέλλου, αφού λογικά θα έχουν επικρατήσει οι ισχυροί.

Τον ρόλο του στον Παναιγιάλειο θα αναλύσει την Κυριακή ο Δ. Ανδριόπουλος

Σίγουρα η είσοδος του Δημήτρη Ανδριόπουλου στο ΔΣ του Παναιγιάλειου, ανεβάζει το επίπεδο στην διοίκηση και δεν αποκλείεται να βρει λύσεις που θα ενισχύσουν τον μελανόλευκο σύλλογο.
Μην ξεχνάμε πως με δική του παρέμβαση είχε αναλάβει την προεδρία του Παναιγιάλειου ο Αιγύπτιος Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν, ο οποίος είχε βοηθήσει τα μέγιστα στην οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα, αφού ολοκληρωθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και καθίσουν στο τραπέζι με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί για το τι θα πράξει στον Παναιγιάλειο ο νομικός Ανδριόπουλος, ο οποίος με την σειρά του μπορεί να επαληθεύσει ή να διαψεύσει κάποια ή πολλά από αυτά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr