background img
banner
banner

Προσπάθεια για να πάρει άδεια και το γήπεδο Πλαστήρα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΑ Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ

Θετική εξέλιξη είχε για την Φλόγα Ροδιάς το τρέξιμο για την εξασφάλιση της άδειας του αγώνα της πρεμιέρας με το Ζαβλάνι. Ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδογεώργος ενημέρωσε την «Π» ότι όλα είναι έτοιμα και πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Η ιδιαιτερότητα σε αυτό το παιχνίδι είναι η παρουσία του περυσινού προπονητή της Φλόγας Γιώργου Αμασιάδη στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Μεγαλύτερη η φασαρία για το γήπεδο Πλαστήρα

Για το γήπεδο Πλαστήρα που θα αγωνιστεί η Θύελλα Αιγίου στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τέμενης, οι διαδικασίες για να εξασφαλιστεί η άδεια του αγώνα είναι μεγαλύτερες, αφού σε αντίθεση με την Ροδιά, το γήπεδο Πλαστήρα δεν είχε άδεια.
Σαν γηπεδούχος η Θύελλα έχει επωμιστεί και το βάρος τακτοποίησης όλων των απαραίτητων εγγράφων και το τρέξιμο για να προλάβει, δίνοντας χρόνο και τον έλεγχο της Περιφέρειας.

Μετά την 2η αγωνιστική η εμβόλιμη για το κύπελλο

Ανάμεσα στη 2η και 3η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες για τον α΄ γύρο κυπέλλου ΕΠΣ Αχαΐας.

Το πόσο έτοιμες σε φυσική κατάσταση θα είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν, θα το παρουσιάσουν στις 16/11, σε μια ημερομηνία που μόνο ένα παιχνίδι υπάρχει για την περιοχή μας και είναι ΑΕ Αιγίου – Αστέρας Τέμενης.

Το πρόγραμμα κυπέλλου συνεχίζει την αμέσως επόμενη Τετάρτη 23/11 με ακόμα δυο παιχνίδι από την περιοχή μας.

Στο γήπεδο Πλαστήρα η Θύελλα θα παίξει με τα Καλάβρυτα, ενώ ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Άβυθο και τον Απόλλωνα Αιγίου, δυο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Β΄ κατηγορία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr