background img
banner
banner

CALVO LIVE με εκπλήξεις και το χειμώνα

ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΆΚΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΑΙΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για την χειμερινή σεζόν ξεκίνησε πριν δύο ημέρες στην παραλιακή ζώνη της Άκολης. Το κατάστημα “Calvo” των επιχειρηματιών Στράτου Βαρδάκη και Γιάννη Κοσσιέρη, θα “φιλοξενεί” κάθε Σάββατο μεσημέρι ένα ξεχωριστό μουσικό σχήμα, που υπόσχεται πολλά.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Αιγιώτης θα ηγείται αυτής της καλλιτεχνικής προσπάθειας, ενώ ταυτόχρονα οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν φροντίσει κάθε πελάτης να βρίσκει πάντα την καλύτερη ποιότητα φαγητού με τις πιο προσιτές τιμές που μπορούν να γίνουν εν μέσω κρίσης και ακρίβειας.

Τα περισσότερα καταστήματα που εκπροσωπούν τον νευραλγικό τομέα της διασκέδασης και της εστίασης στην Αιγιάλεια, έχουν προσαρμοστεί – θέλοντας και μη… – στις τελευταίες “διαρρυθμιστικές” συνθήκες και στα οικονομικά δεδομένα που βιώνει η ίδια η εποχή. Ο κόσμος υιοθετεί τις αλλαγές της ίδιας της καθημερινότητας, σύμφωνα με όσα αφομοιώνει η ελληνική κοινωνία και πραγματικότητα.

Οι τσέπες του καταναλωτή, διανύουν μία απόλυτα δικαιολογημένη… “ίωση” με τους ιδιοκτήτες και τους εκπρόσωπους της εστίασης να προσπαθούν να ισορροπήσουν όσο καλύτερα γίνεται, ανάμεσα στο κέρδος για την επιβίωσή τους και στις ανταγωνιστικές παροχές που διαθέτουν ως προσφορά. Μάλιστα, κάποια καταστήματα τα οποία επιλέγουν να έχουν την παροχή της ζωντανής μουσικής, ακολουθούν μία large συνήθως πολιτική, θέλοντας να “κρατήσουν” όσο περισσότερο τον κόσμο στο μαγαζί τους.

Το “Calvo” εναντίον της κακής ψυχολογίας και η οικονομικής αστάθειας

Μία μεγάλη… αλήθεια που ήδη ζει και “αφομοιώνει” η διασκέδαση στην μετά κορωνοϊό εποχή, είναι ένα γεγονός που έχει διπλή “εικόνα” με βεβαιότητα, η οποία είναι βασισμένη στην αλλαγή της ψυχολογίας που έχει περιέλθει η ελληνική πραγματικότητα: Αφενός, ο κόσμος δείχνει την προτίμησή του – και πολύ περισσότερο μέσω της διασκέδασης αυτού του είδους στην Αιγιάλεια – ακολουθώντας μία πολύωρη και επιμονή παραμονή στον ίδιο χώρο ενός καταστήματος εστίασης ή αναψυχής, βγάζοντας ουσιαστικά έτσι το… άχτι του από τις στερήσεις που υποχρεώθηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια, αφετέρου η συνολική κατανάλωση που κάνει και “αντέχει” στα μαγαζιά που έχουν ζωντανή μουσική, είναι αρκετά φειδωλή και “σφιχτή” σε κατανάλωση και τζίρο, αντιστρόφως ανάλογη της αξίας του ποσού που συνολικά καταναλώνει. Και αυτό ακριβώς είναι μία “λεπτή γραμμή” που καλούνται όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στην εστίαση – αναψυχή να ισορροπούν και πολύ περισσότερο οι επιχειρηματίες και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται και στο κατάστημα των Γ. Κοσσιέρη και Σ. Βαρδάκη, αλλά με κυρίαρχο ρόλο την μουσική ποιότητα και την ευγενική προσέγγιση της.

Ποιο είναι το μουσικό σχήμα

Ο μουσικός Γιώργος Αιγιώτης πλαισιώνεται από τους Δήμητρα Θανοπούλου και Βαγγέλη Καρατζά, σε ένα μουσικό πρόγραμμα με πολυφωνία, ευρείας κλίμακας.

Μιλώντας στo protionline.gr ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην παραλία της Άκολης Στράτος Βαρδάκης, τόνισε για την έναρξη της νέας μουσικής σεζόν της χειμερινής περιόδου που έγινε στις 5 Νοεμβρίου: “Η δική μας φετινή πρόταση όσον αφορά τη ζωντανή μουσική, επιλέχθηκε με γνώμονα την επαναφορά της ομαλότητας της κοινωνικής ζωής μετά από την πανδημία του κορωνοϊού. Η μουσική πρότασή μας, είναι μουσικά δοκιμασμένη και βεβαίως, βασισμένη στη “γραμμή” που κινούνται σχεδόν όλα τα κράτη της Ευρώπης, που κάθε δραστηριότητα η οποία αφορά την αναψυχή και την εστίαση με ζωντανή μουσική, γίνεται μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες, όχι βράδυ”. Σύμφωνα με τον κ. Βαρδάκη, ο κόσμος στην Αιγιάλεια, επανέρχεται στην φυσική του κατάσταση σιγά – σιγά και στη ζωή που είχε πριν τον ιό του covid -19. “Η μονή ουσιαστική διαφορά με πριν τρία χρόνια, είναι ότι ο καταναλωτής σήμερα, αλλά και εμείς σαν επιχειρηματίες, καλούμαστε να προσαρμοστούμε πλήρως με τις νέες οικονομικές συνιστώσες του δημοσίου βίου. Μπορεί τα lock down να έφυγαν, υπάρχει όμως πλέον το θέμα της ακρίβειας όλων των αγαθών. Είναι πρόβλημα η αύξηση του πετρελαίου και της ενέργειας, το ζήτημα των συνεχόμενων ανατιμήσεων” επισήμανε χαρακτηριστικά.

Γ. Αιγιώτης: “Η μουσική μας ενώνει και μας δίνει όρεξη για το μέλλον”

Η πρώτη… γεύση που πήραν όσοι βρέθηκαν προχθές λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο “Calvo” ήταν χαρακτηριστική, για το τι θα απολαύσει όποιος βρεθεί Σάββατο μεσημέρι στο εστιατόριο της Άκολης. Μιλώντας στo protionline.gr ο “πρωτεργάτης” και υπεύθυνος του μουσικού συνόλου Γιώργος Αιγιώτης, ανέφερε για το opening και για την φετινή σεζόν που ήδη ξεκίνησε: “Είναι χαρά μου που θα βρίσκομαι στο “Calvo” μαζί με την Δήμητρα Θανοπούλου και τον Βαγγέλη Καρατζά. Εκτός από τις περιστασιακές εμφανίσεις που κάνουμε σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής, με τον κ. Βαρδάκη έχουμε μία υπέροχη συνεργασία που διατηρείται στον χρόνο. Μία “γέφυρα” που μας έκοψε η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά στήσαμε εκ νέου. Έτσι, αυτή η χειμερινή σεζόν αποτελεί την πρώτη ευκαιρία να συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Ο Γιάννης Κοσσιέρης και ο Στράτος Βαρδάκης είναι δύο πολύ αξιόλογοι επιχειρηματίες. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει και τώρα, αλλά και παλαιότερα αυτή την προσπάθειά μας. Και το επιβεβαιώνει κάθε φορά στα live μας, καθώς μας η μουσική μάς ενώνει γεμίζοντάς μας με όρεξη για το μελλον” τόνισε ο κ. Αιγιώτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr