background img
banner
banner

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αίγιο

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στις 10:30 το πρωί της Τρίτης έφτασε ο πρωθυπουργός στο Αίγιο, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Αχαΐα.

Επί της υποδοχής οι πρόεδροι της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και ΔΗΜ. Τ.Ο Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, έξω από την πλατεία Φανερωμένης στην οδό Μητροπόλεως που είχε γεμίσει από φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

 

Εκεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς και ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, όλα τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο., οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσονας Φωτήλας. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος, οι αντιδήμαρχοι  Βασίλης Χριστόπουλος, Νίκος Καραΐσκος, Στράτος Βαρδάκης, Γιωργος Φραγκονικολόπουλος και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο διοικητής του νοσοκομείου Αιγίου Θανάσης Γεωργάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Βασίλης Θ. Χριστόπουλος, Γιώργος Γιοβάς, Πάνος Γιαννούλης, κ.α.

 

Αναφερόμενος σε μια σειρά από πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στην οικονομία, στα εθνικά θέματα, στα ενεργειακά, στη δημιουργία του κοινωνικού κράτους και στη στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, ειδικά κατά τη διάρκεια των επάλληλων και αλλεπάλληλων κρίσεων της τελευταίας τριετίας, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Τίποτα από αυτά που πετύχαμε μην τα θεωρείτε δεδομένα. Μια λάθος επιλογή, μπορεί να τα πάει όλα πίσω. Και επειδή οι εκλογές αυτές έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα δεν θέλω να μπλέκετε πρώτη και δεύτερη κάλπη. Μία είναι η κάλπη, εθνική κάλπη είναι και θα πάμε στην πρώτη Κυριακή να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γιατί αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει τελικά εγγύηση σταθερότητας. Και η σταθερότητα σήμερα είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη, είναι προϋπόθεση για την πρόοδο της χώρας».

«Κρατήσαμε την κοινωνία και την οικονομία όρθια»

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος γιατί ως πρωθυπουργός αυτής της μεγάλης λαϊκής παράταξης όταν χρειάστηκε να στηρίξουμε την κοινωνία, τους συμπολίτες μας, τους επιχειρηματίες, το κάναμε χωρίς δεύτερο δισταγμό και κρατήσαμε την κοινωνία και την οικονομία όρθια», ενώ υπογράμμισε τη δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας και τη μείωση της ανεργίας.

«Όλα αυτά γίνονται γιατί η Ελλάδα ξαναέγινε ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός, γιατί οι επιχειρηματίες επενδύουν, μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι, κολοσσοί επιχειρηματικοί έρχονται και επενδύουν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα. Το κύρος της χώρας μας είναι αναβαθμισμένο και η κοινωνία, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ξέρει ότι έχει ένα κράτος το οποίο στα δύσκολα στέκεται δίπλα σας», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ακολούθως ο πρωθυπουργός αφού χαιρέτησε τους περισσότερους από τους πολίτες που βρέθηκαν στη συγκέντρωση κατευθύνθηκε στην Φανερωμένη, όπου προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας Τρυπητής, και έλαβε το δώρο του Μητροπολίτη Ιερώνυμου από τον πατέρα Αθανάσιο Λιακόπουλο, ένα μπουκάλι κρασί από το Μέγα Σπήλαιο

Νωρίτερα κατά τη προσφώνηση του από τον πρόεδρο της ΔΗΜ Τ.Ο. Βασίλη Σταθακάρο, έλαβε δώρο ένα στυλό για να υπογράψει τη σύμβαση της επέκτασης της σιδηροδρομικής γραμμής  Ροδοδάφνης – Ρίο με την ευχή να υπογράψει επίσης, όλα όσα αφορούν το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr