background img
banner
banner

Λ. Παπαδόπουλος: Προτρέπει τους εμπόρους να ακολουθήσουν το περσινό

Σε ανακοίνωσή του, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Λάμπης Παπαδόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Μετά την ανακοίνωση ενός γελοίου και εξοντωτικού ωραρίου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας για τις γιορτές, φτιαγμένο σίγουρα από άσχετους Βορειοκορεάτες ή άτομα με καταγωγή από Μύκονο ή Αράχοβα που θέλουν τους μαγαζάτορες «δούλους» να κοιμούνται στρωματσάδα μαζί με τους «είλωτες» υπαλλήλους τους και να στέλνουν τα παιδιά τους για φύλαγμα στα κάθε λογής “χαμόγελα”, θέλω να καταθέσω μερικές προσωπικές σκέψεις ψυχής αλλά και μελών μας ή μη, που επικοινώνησαν μαζί μου. Πέρα από την εμφανή ασχετοσύνη αυτής της προσωρινής διοίκησης που δείχνει ότι δεν έχουν σχέση με την μικρομεσαία επιχείρηση κυρίως της περιοχής μας, θέλω να αναδείξω και το θέμα της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου ωραρίου γιατί φαίνεται ότι εμφανώς εξυπηρετούν συμφέροντα μεγάλων επιχειρήσεων και πολυεθνικών που έχουν στόχο τον αφανισμό μας. Αυτό μας καταδεικνύει ότι είναι άχρηστοι και ανίκανοι να αγωνιστούν για τους μικρούς συναδέλφους και τους αυτοαπασχολούμενους που ουσιαστικά εκπροσωπούμε σαν όργανο και έδωσα και την ψυχή μου τα τελευταία 6 χρόνια σαν ο νόμιμα εκλεγμένος από το σώμα πρόεδρος΄΄.

Σημειώνει ακόμη πως ως μέλος της διοίκησης δεν έχει ερωτηθεί για τίποτα, τονίζοντας πως «όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο! (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και φυσικά αυτοί που τους έφεραν σε αυτές τις θέσεις αναγκάζοντας με σε παραίτηση)». Και συνεχίζει: ΄΄Φυσικά και παροτρύνω τα μαγαζιά μας να μην ακολουθήσουν αυτό το εξοντωτικό ωράριο που δεν σέβεται εργοδότες, εργαζόμενους, μητέρες , καθώς και τις ιδιαίτερες συνθήκες του τόπου μας. Αυτό που μας λείπει δεν είναι ώρες εργασίας αλλά χρήματα και ρευστό για αγορές και καταναλωτικά αγαθά. Μπορούν άνετα οι συνάδελφοι να ακολουθήσουν το περσινό μας ωράριο ή αν δεν θέλουν επειδή φέρει την υπογραφή μου ως προέδρου να ακολουθήσουν ένα παλιότερο ωράριο του Συλλόγου μας. Η ανικανότητα, ασχετοσύνη και επικινδυνότητα αυτής της μη εκλεγμένης από το σώμα διοίκησης είναι τέτοια που σε λίγο θα βάλουν και παπουτσάδικο να εφημερεύει μαζί με το Ρίο!΄΄.

Αφού υπογράφει ως «εκλεγμένος πρόεδρος από το σώμα το 2017 και το 2020», ο κ. Παπαδόπουλος υπογραμμίζει: ΄΄Καλές γιορτές και καλές δουλειές σε όλους τους εμπόρους και συναδέλφους μου! Πάντα αγωνιστής για τον τόπο μου και ελεύθερος από “πατερούληδες” και όχι “αχυράνθρωπος”, “υποχείριο” και “σφαλιαροεισπράκτορας”!
(Υ.Γ.: πολλά από τα σχόλια και ατάκες είναι από Εμπόρους και μη, που επικοινώνησαν μαζί μου έχοντας μεγάλη δόση χιούμορ)΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr