background img
banner
banner

Εν αναμονή της έναρξης του αποχετευτικού τα Σελιανίτικα

ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΕΥΑΑ- ΔΗΜΟ

Το ερώτημα των κατοίκων των Σελιανιτίκων αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσει το έργο κατασκευής εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης λυμάτων στην κοινότητα, μεταφέρει μέσω εγγράφου του προς ΔΕΥΑΑ και δήμο Αιγιαλείας, ο πρόεδρος Γιώργος Ρόζος. Τονίζει δε πως η κοινότητα Σελιανιτίκων τελεί σε αναμονή της απάντησης και των ενεργειών από την αναθέτουσα αρχή του έργου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει, ΄΄έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα χωρίς να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής του έργου στην κοινότητα Σελιανιτίκων, μολονότι το συμβούλιο της κοινότητας έχει αποφανθεί θετικά και εγκαίρως για το έργο, από τις 30-11-2021. Μολαταύτα, η κοινότητά μας είναι η μοναδική στη Δυτική Αιγιάλεια που τελεί ακόμη σε αναμονή της έναρξης εργασιών του υπόψη έργου και χωρίς να υφίσταται καμία επίσημη ενημέρωση προς το συλλογικό μας όργανο περί τίνος πρόκειται και δεν έχει ξεκινήσει ακόμη΄΄.

Αναφέρει ακόμη πως «επειδή γινόμαστε αποδέκτες ερωτημάτων από τους κατοίκους, αναφορικά με το πότε η ανάδοχος εταιρεία θα αρχίσει να υλοποιεί το έργο στην κοινότητάς μας, παρακαλείσθε να μας γνωστοποιήσετε τα εξής: 1) Ημεροχρονολογία έναρξης εργασιών εν θέματι έργου στην κοινότητα Σελιανιτίκων και 2) Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτού».
Καταλήγει δε ως εξής: ΄΄Το έργο αυτό αποτελεί ζωτικής σημασίας στην αναβάθμιση της περιοχής, τόσο σε επίπεδο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων της όσο και στην τουριστική ανάπτυξή της, αναγνωρίζοντας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σελιανιτίκων ότι αποτελεί μια επένδυση που θα αλλάξει την προοπτική εξέλιξης και θα σηματοδοτήσει το μέλλον του τόπου μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr