background img
banner
banner

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ, ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ: Ξεχωρίζουν στις πρώτες θέσεις

ΕΠΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Από την πρώτη πεντάδα στην βαθμολογία του 2ου ομίλου, μόνο ο Φοίνικας / Ζήρια δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη και να επωφεληθεί βαθμολογικά με συν δυο βαθμούς.
Η ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη είχε τις ευκαιρίες να πάρει το «τρίποντο» από την ΑΕ Αρόης που μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια (46΄) ισοφαρίζοντας 2-2, αλλά εις μάτην.

g Ωφελημένος από τα τελικά αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής εξήλθε ο Ηρακλής Πατρών. Νίκησε 4-2 τον Αστέρα Τέμενης, την ίδια ώρα που τελείωναν ισόπαλοι Φοίνικας / Ζήρια και ΑΕ Αρόης. Πέρασε στην 4η θέση αφήνοντας 4 ομάδες να ισοβαθμούν στους 12 πόντους.

g Κερδισμένος και ο Δαβουρλής, αφού με το γκολ του Πρέμτου στο 88΄ νίκησε 2-1 την ΑΕ Αιγίου για να ανέβει επίσης στους 12 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας που έχασε 2-4 από τον Ηρακλή.

g Βαριά ήττα γνώρισε το Ζαβλάνι στο γήπεδο Πλαστήρα. Η Θύελλα Αιγίου ήταν αυτή που τελείωνε με επιτυχία τις φάσεις της για να διαμορφωθεί το 6-1, αντίθετα με το Ζαβλάνι που θα μπορούσε να έχει περισσότερα γκολ από το ένα που σημείωσε.

g Την θεά τύχη είχε με το μέρος της η Φλόγα Ροδιάς. Νίκησε κόντρα στη ροή του αγώνα 2-1 τον Αχιλλέα Καμαρών και κρατήθηκε πάνω από την ζώνη κινδύνου, αφού γνώρισε ήττες η τελευταία 4άδα. Μάλιστα οι φίλαθλοι της Φλόγας είχαν δημιουργήσει φανατική ατμόσφαιρα.

Κρατούν την απόσταση ασφαλείας Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων

Από νίκη σε νίκη …πετούν οι δυο πρωτοπόρες ομάδες της Αιγιάλειας. Πρώτη και αήττητη η Θύελλα Αιγίου με το απόλυτο βαθμών στους 24 βαθμούς, η ΑΕ Καλαβρύτων ακολουθεί έχοντας σαν μοναδική απώλεια την ήττα της πρεμιέρας στο Ρίο από τον Αετό.

Φαβορί και ο Αετός Ρίου για μια θέση στην πρώτη 5άδα

Ο Αετός Ρίου έχει βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζει στα παιχνίδια του ικανότητα και καλές προοπτικές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και φαντάζει από τώρα σαν ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την παρουσία του στην πρώτη προνομιούχο 5άδα.

Επτά ομάδες με την μεταξύ τους διαφορά μόλις στους 3 βαθμούς

Χαμός ακολουθεί πίσω από την 3η θέση, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες του 2ου ομίλου μπορούν να κάνουν όνειρα για την παρουσία τους στην πρώτη 5άδα. Και με το δίκιο τους βέβαια, αφού οι μεταξύ τους διαφορές είναι απειροελάχιστες και μπορούν να καλυφθούν είτε σε περίπτωση δυο συνεχόμενων νικών, είτε με κάποια θετικά αποτελέσματα κυρίως εκτός έδρας απέναντι από αντιπάλους ίδιων στόχων.

Σταθερά πρώτος σκόρερ ο Ασπρούκος πλησίασε ο Φούντζουλας

Ο Ασπρούκος απουσίαζε λόγω τιμωρίας στο παιχνίδι και την εκτός έδρας νίκη των Καλαβρύτων σε βάρος της Αργυράς, διατηρήθηκε όμως στην κορυφή των σκόρερς με 10 γκολ.
Τον επιθετικό της ΑΕΚ πλησίασε ο Φούντζουλας, αφού πέτυχε χατ τρικ στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αστέρα (4-2).
Στα 6 γκολ ανέβηκαν οι Δημήτρης Καραΐνδρος και Σούλι.
10 γκολ: Ασπρούκος – ΑΕ Καλάβρυτων
8 γκολ: Φούντζουλας – Ηρακλής Π.
6 γκολ: Δ. Καραΐνδρος – Θύελλα Αιγίου
6 γκολ: Σούλι – Αετός Ρίου
5 γκολ: Μητρόπουλος – ΑΕ Καλαβρύτων
5 γκολ: Φουρφουρής – Αετός Ρίου
5 γκολ: Καρπάνος – Ζαβλάνι
5 γκολ: Ν. Βορίσης – Αετός Ρίου


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr