background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος 2-1 τον Ατρόμητο στα Ζαρουχλέϊκα

Όλα έγιναν γρήγορα στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, από το οποίο πέρασε χωρίς βαθμολογικές και άλλες απώλειες ο Παναιγιάλειος, αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν φημίζεται καθόλου με θετικές κριτικές.

Στο πρώτο παιχνίδι του με τον Θόδωρο Ανδριόπουλο στον πάγκο, ο Αιγιώτικος Σύλλογος κλήθηκε να βγάλει αντίδραση ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη και να κρατηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, κάτι που κατάφερε αν και αρκετά νωρίς δέχτηκε γκολ από τον γηπεδούχο Ατρόμητο.

Με πέναλτι 1-0 ο Ατρόμητος στο 12΄  

Σε μια προσπάθεια του Τάκη Παπαδόπουλου που επιχείρησε να βγάλει την μπάλα από την περιοχή, μπήκε στη φάση και ο Μπακόπουλος ο οποίος δεν ήταν δεν ήταν στο οπτικό πεδίο του Αιγιώτη αμυντικού. Αποτέλεσμα ήταν να σφυρίξει παράβαση ο διαιτητής Κ. Ανδριανός, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σπυρόπουλος στο 12΄, βάζοντας μπροστά τον Ατρόμητο με 1-0.

Ως μη γενόμενο το γκολ του Ατρόμητου 

Οι μελανόλευκοι δεν αποθαρρύνθηκαν και φρόντισαν άμεσα να βάλουν το …νερό στο αυλάκι.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Σπανός πήρε την σέντρα του Μπούνα και με πλασέ από κοντινή απόσταση ισοφάρισε 1-1 στο 14΄.

Ανατροπή σε ένα 5λεπτο 

Στο 16΄ ο σκόρερ της ισοφάρισης Α. Σπανός, έγινε αυτή τη φορά δημιουργός για το 2-1 του Παναιγιάλειου. Με σέντρα δική του ο Βαγγέλης Γκάτσης πάντα πολύ καλός καλός στο ψηλό παιχνίδι, πήρε την κεφαλιά για να βάλει μπροστά 2-1 τον Παναιγιάλειο.

Μελανόλευκος ο έλεγχος του αγώνα 

Έκτοτε ο Παναιγιάλειος διατήρησε την κατοχή και την επιθετική του δραστηριότητα για το α΄ ημίχρονο, φροντίζοντας να κρατά σε απόσταση τις επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη οι μελανόλευκοι κατέβασαν τον ρυθμό, έχοντας πάντα σωστή διαχείριση στον αγώνα, φροντίζοντας παράλληλα και την φυσική τους κατάσταση.

Βοήθησε στο ντεμπούτο του ο Κώστας Αρβανίτης 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου ο Κώστας Αρβανίτης, ήταν επιλογή του προπονητή Θ. Ανδριόπουλου να ξεκινήσει τον αγώνα, αλλά και να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε. Ο Αιγιώτης μέσος πρόσφερε αρκετές βοήθειες στην ομάδα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναιγιάλειου ο νέος τεχνικός, έλαβε τα πρώτα μηνύματα από την ομάδα και συνεχίζει να προετοιμάζει τα σχέδιά του για την περαιτέρω βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ατρόμητος Π. (Β. Φίλιππας): Καλλιακμάνης, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Πανταζόπουλος, Βασιλείου (50΄ Παπαγεωργίου), Νικολάι, Σπυρόπουλος (58΄ Τσάκωνας), Ν. Γκότσης, Παλούκης (83΄ Μαργώνης), Μπακόπουλος, Π. Γκότσης.

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος):  Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός (17΄ λ.τ. Χύσα), Παπαδόπουλος (80΄ Βιλανάκης), Αρβανίτης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Λιάτος, Γκάτσης, Ανδ. Σπανός.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr