background img
banner
banner

Σκαλίσματα και χρώματα με μουσική

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Σκαλίσματα και Χρώματα με Μουσική» στο Αίγιο, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το Μαύρο Θέατρο Πάτρας, με φορέα Επιστημονικής Ευθύνης το Εργαστήριο Σκηνικής Πράξης και Λόγου του Τ.Θ.Σ. Πανεπιστημίου Πατρών. Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά παρευρέθηκε και απένειμε τις βεβαιώσεις του προγράμματος στους συμμετέχοντες μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Μαύρου Θεάτρου Πάτρας, Κώστα Μακρή.

Το πρόγραμμα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με επιστημονική υπεύθυνη την Μαρία Φραγκή, Σκηνοθέτιδα, Θεατρολόγο-Θεατροπαιδαγωγό, μέλος ΕΕΠ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών. Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν Εισαγωγικά Επιμορφωτικά Δια Ζώσης Εργαστήρια τριάντα ωρών από καλλιτέχνες και θεωρητικούς του Θεάτρου σκιών (Κώστας Τσίπηρας, Ιωάννα Παπαγεωργίου, Αριστοτέλης Μακρής, Δημήτρης Κρανίδας, Μάριος Γιαννούλης, Μπάμπης Μακρής, Γιώργος Μπεκιάρης, Κώστας Μακρής) για ενδιαφερόμενους από τον χώρο της εκπαίδευσης ή της τέχνης.

Όλα τα μαθήματα γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο) Τοπρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, νηπιαγωγούς/βρεφονηπιοκόμους και όποιους ενδιαφέρονται για το Θέατρο Σκιών. Πληροφορίες για όποιον θα ήθελε να συμμετάσχει σε επόμενους κύκλους επιμόρφωσης στα τηλέφωνα 26910/28210, 6986982889 ή και σταemail:[email protected]@hotmail.com


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr