background img
banner
banner

Σε τροχιά εκλογών ο Εμπορικός Σύλλογος

«ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ» Η ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Έκπληξη προκάλεσε η χθεσινή μη πραγματοποίηση της προγραμματισμένης για τις 4.00 το μεσημέρι, συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, στην «ατζέντα» της οποίας βρισκόταν και το θέμα διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία κ.ο.κ. Ο λόγος που δεν διεξήχθη η αναμενόμενη συνεδρίαση, ήταν η έλλειψη απαρτίας καθώς από τα εννέα μέλη προσήλθαν μόνο τα τέσσερα και μάλιστα τα δύο με σχετική καθυστέρηση.

Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος, μιλώντας στo protionline.gr εξέφρασε τη δυσφορία του για την αντιμετώπιση του θέματος, επισημαίνοντας πως ΄΄μετά από έξι μήνες της θητείας αυτής της διοίκησης, μας κάλεσαν επιτέλους σε συνεδρίαση του Δ.Σ. σε ημέρα αργίας (Κυριακή) σε ώρα δύσκολη και μετά από παρελάσεις και εκδηλώσεις για τη Συνέλευση της Βοστίτσας. Πήγα και διαπίστωσα πως δεν προσήλθε ούτε το προεδρείο όλο. Όπως είναι λογικό με τέσσερα άτομα δεν θα μπορούσε να γίνει η συνεδρίαση και κατά προσωπική μου εκτίμηση ούτε και με πέντε αφού ειδικά ένα ζήτημα όπως οι εκλογές, απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία. Δυστυχώς, αυτά τα μέλη του Δ.Σ. δεν σεβάστηκαν ούτε τους θεσμούς ούτε κι εμάς που είμαστε συνεπείς΄΄.

«Είναι κοροϊδία και προσβολή απέναντι στους θεσμούς και στους εμπόρους της Αιγιάλειας να μην παρίστανται οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί τους, (ούτε καν το προεδρείο, αντιπρόεδρος και ταμίας, η δε γραμματέας ήρθε ενώ ήδη είχε αναβληθεί η συνεδρίαση) σε Δ.Σ. με κυρίαρχο θέμα την προκήρυξη εκλογών!!! Εκλογές έπρεπε να γίνουν 31/01/2023!!! Καθίστε στις καρεκλίτσες σας, έτσι και αλλιώς είστε έκπτωτοι και αντικαταστατικοί!!! Μόλις σας διώξουν οι Έμποροι πάρτε τίς καρέκλες σπίτι σας!!!», ανέφερε ακόμη σε σχόλιό του, ο κ. Παπαδόπουλος.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ΄΄οι εκλογές διεξήχθησαν στις 31/1/2017, στις 31/1/2020 και θα περίμενες κανείς να έχουν προκηρυχθεί ήδη για το 2023 όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει με το προεδρείο πλέον να θεωρείται έκπτωτο και παράνομο΄΄.

΄΄Θα συγκαλέσουμε Γενική Συνέλευση΄΄ ανέφερε ο Δημήτρης Ντερντές

Για τη διαδικασία και την προκήρυξη των εκλογών ρωτήθηκε από τo protionline.gr ο πρόεδρος Δημήτρης Ντερντές, ο οποίος επισήμανε πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και θα προκηρυχθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ως προς το εάν έχει διαφανεί ενδιαφέρον για νέες υποψηφιότητες, τόνισε πως΄΄μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το αναμενόμενο ενδιαφέρον και η πρώτη και κυρίαρχη αίσθηση που επικρατεί, είναι ότι όλοι κρατούν… κλειστά τα χαρτιά τους, στο πού και πώς θα κινηθούν΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr