background img
banner
banner

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Καρναβάλι Διακοπτού!

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

Μάζεψαν τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων, ξεστόλισαν τα δέντρα κι άρχισαν να… καταστρώνουν σχέδια στο Διακοπτό, για το πώς θα διοργανώσουν το πιο επιτυχημένο, το πιο κεφάτο Καρναβάλι που θα προσφέρει κέφι και χαρά σε όλους.

Ο θεσμός του Καρναβαλιού επιστρέφει, η Καρναβαλική Επιτροπή συντάσσει δυνάμεις και έχει βάλει σκοπό, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου να απογειώσει το τη διασκέδαση προσελκύοντας πλήθος κόσμου.

Οι άνθρωποι της Καρναβαλικής Επιτροπής (Χρήστος Κακκαβάς, Βάσω Βούλγαρη, Ασπασία Κακκαβά, Άντα Σώη και Πανωραία Μελισσιώτη) έχουν πάρει… μολύβι και χαρτί και οργανώνονται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, προγραμματίζεται θεατρικό δρώμενο νωρίς το απόγευμα δίπλα στον Σταθμό του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου και στη συνέχεια πάρτι με κεράσματα από το Διακοπτό, με συμμετοχή κατοίκων του Διακοπτού και των γύρων χωριών.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η καρναβαλική παρέλαση, στους δρόμους που λάμβανε χώρα και πριν ο κορωνοϊός σταματήσεις τις εκδηλώσεις.
Θα συμμετάσχουν γκρουπ και άρματα, τα οποία καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Ήδη για μεθαύριο Σάββατο έχουν κληθεί από την Καρναβαλική Επιτροπή τα μέλη των Δ.Σ. όλων των συλλόγων της περιοχής της Δ.Ε. Διακοπτού, ως μία πρώτη επαφή για ενημέρωση και κατάθεση προτάσεων.

Τέλος, το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί και το καθιερωμένο κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, στο λιμάνι του Διακοπτού.

Η είδηση και μόνο ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν ξανά οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Διακοπτό, έχει σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς, πέρα από το κέφι και τη ζωντάνια που θα προσφέρουν, οι διοργανωτές ευελπιστούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα, τονώνοντας την περιοχή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr