background img
banner
banner

Εύκολο διπλό στα Λεχαινά για τις Λύκαινες (0-3)

ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ

Ένα εύκολο απόγευμα Κυριακής πέρασαν στα Λεχαινά οι Λύκαινες Αιγιαλείας που επικράτησαν με 3-0 της τοπικής ομάδας “Πρίγκηπες” για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα γυναικών της Γ΄ Εθνικής. Παρά τις απουσίες και χωρίς να φορτσάρουν απέναντι στη νεανική ομάδα των γηπεδούχων που μετέχουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό.

Το σκορ άνοιξε η Λαλιώτη στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη πέτυχαν από ένα η Παπαδοπούλου και (πάλι) η Γιάννα Λαλιώτη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. Να σημειωθεί, ότι για την αμυντικό Ελένη Παπαδοπούλου, αυτό ήταν το πρώτο της γκολ στα 7 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα. Οι Λύκαινες με δύο νίκες και μια ισοπαλία είναι στην κορυφή του 7ου ομίλου με 7 βαθμούς.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, η «νεοφώτιστη» ομάδα του Άρη Πατρών κέρδισε εύκολα στη Ζάκυνθο με 4-0 τη Δόξα Πηγαδακίων. Το σκορ άνοιξε η Μούτσι και στην επανάληψη ο Άρης πέτυχε ακόμη 3 γκολ, με την Σπανού, την Χριστοπούλου και την Μπεκίρη που διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Τέλος, ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν οι γυναίκες του Παναιτωλικού με τον Άγιο Δημήτριο Πουρναρίου. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στο ημίχρονο και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 55΄με τη Φεγγούλη.

ΛΥΚΑΙΝΕΣ (Μιχάλης Τρίψας): Λιακοπούλου, Δ. Νικολάου, Χρ. Νικολάου, Τζουμάκα, Μήτση, Χατζηγιάννη, Παπαδοπούλου, Βαγενά, Έρδα, Λαλιώτη, Αναγνωστοπούλου (Μάργαρη, Γκιώνη, Σπανού)

Η Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

Λύκαινες Αιγιάλειας 8-2  7

Άγιος Δημήτριος 9-2  5

Άρης Πατρών 6-2  2

Παναιτωλικός 8-4  4

Δόξα Πηγαδακίων 4-8  3

Πρίγκιπες Λεχαινών 0-17  0


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr