background img
banner
banner

Κοπή πίτας με ευχές και βραβεύσεις

ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΙΓΙΟΥ

Το περασμένο Σάββατο 14 Ιανουαρίου, το 1Ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου, έκοψε βασιλόπιτα στο εστιατόριο «Ορέστης» στην παραλία Αλυκής, του παλαιού προσκόπου Γιώργου Τυρράνη. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, αφού οι νεαροί πρόσκοποι με τους γονείς τους, εκπρόσωποι της Προσκοπικής Κίνησης Παλαιών Προσκόπων, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Σύλλογοι και φίλοι του αιγιώτικου προσκοπισμού έδωσαν βροντερό παρών.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησαν από τις αρχηγούς των τμημάτων Αγγελική Βαγενά και Γεωργία Θεοφανοπούλου, απονομή επαίνων και σημάτων στους Προσκόπους που συμπλήρωσαν την προσκοπική τους πρόοδο, συμμετέχοντας στις εκπαιδευτικές προσκοπικές δραστηριότητες το 2022.

Ο αρχηγός του Συστήματος Πάνος Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους σε προσκοπικές δράσεις και εκδηλώσεις, με την υπόσχεση ότι η νέα χρονιά θα πραγματοποιηθούν πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του μέλους αρτοποιού Γιώργου Τηλιγάδη, ενώ το δώρο που συνόδευε το φλουρί, που κέρδισε μητέρα μέλους, ήταν προσφορά της κ. Ειρήνης Σπυροπούλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr