background img
banner
banner

Στην Αγυιά με Πανιώνιο / Αχιλλέα ο Παναιγιάλειος την Κυριακή

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΑΤΡΩΝ

Πονηρό παιχνίδι περιμένει στο γήπεδο Αγυιάς τον Παναιγιάλειο, που φιλοξενείται από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Ένα σωματείο που χάνει στον όμιλο σε ανταγωνισμό από το γεγονός ότι προέρχεται από την Β΄ κατηγορία, όμως με τον καιρό οι νεοφώτιστοι παρουσιάζονται καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι.

Προέρχονται από ήττα 0-1 αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο Π., ψάχνουν επειγόντως βαθμούς για να μπουν στον β΄ γύρο με περισσότερες πιθανότητες για την επιβίωσή τους στην Α΄ κατηγορία και όπως σε κάθε ομάδα του ομίλου, ο Παναιγιάλειος αποτελεί πάντα πρόκληση για ένα καλό αποτέλεσμα που θα ανεβάσει το πρεστίζ και το γόητρο κάθε αντίπαλου.
Στον Πανιώνιο / Αχιλλέα που χαρακτηρίζεται μονοδιάστατος στην επίθεση αφού τα 9 γκολ που έχει μέχρι τώρα προέρχονται από δυο παίκτες (7 Σκέμπι, 2 Δεπούντης), προστέθηκε ο τερματοφύλακας Διονύσης Βεντουρής από τον Ατρόμητο Λάππα.

Χωρίς προβλήματα απουσιών ο Παναιγιάλειος

Άσχετα από την προπόνηση που υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα με τους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος είναι αισιόδοξος για την παρουσία όλων των παικτών στο παιχνίδι της Κυριακής. Παράλληλα συνέστησε προσοχή και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμηθεί ο Πανιώνιος / Αχιλλέας.

Στο ρόστερ προστέθηκε και ο Χρήστος Οικονόμου

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιγιάλειου, ο Χρήστος Οικονόμου προπονείται με την ομάδα και θα αποτελέσει ακόμα μια εναλλακτική λύση στον Θ. Ανδριόπουλο, που έχει τονίσει ότι μπορεί το έμψυχο υλικό να είναι ποιοτικό, είναι όμως μικρό και χρειάζεται ενίσχυση.

Στο Προάστειο το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής Νίκη – Κεραυνός

Το σημαντικότερο και περισσότερο αμφίρροπο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Προαστείου. Η γηπεδούχος Νίκη θα βρει απέναντί της τον Κεραυνό, που βρίσκεται στις υποψηφιότητες για την κατάκτηση μιας από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου.
Σε καλή μέρα η νεανική ομάδα του Νίκου Πατρώνη, είναι σε θέση να απειλήσει τον κάθε αντίπαλο, όπως συνέβη και στο παιχνίδι της με τον Παναιγιάλειο.

Τα άλλα παιχνίδια

Μετά το ρεπό του ο Αρης επιστρέφει στη δράση. Θα είναι τυπικά γηπεδούχος στην κοινή έδρα των Προσφυγικών με αντίπαλο την νεανική Πάτρα 2005.

-Μεγάλο το ενδιαφέρον στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» με τον Πήγασο να αποτελεί ένα σοβαρό εμπόδιο στην βαθμολογική αναρρίχηση που έχει ξεκινήσει ο Εθνικός Π. στα τελευταία παιχνίδια.

-Τέλος ο Ατρόμητος Π. περιμένει στα Ζαρουχλέικα τον ουραγό Απόλλωνα Εγλυκάδας, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βάλει βαθμό στον λογαριασμό του.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr