background img
banner
banner

Θ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: «Το ρόστερ είναι ποιοτικό αλλά μικρό»

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος έχει κοουτσάρει τους μελανόλευκους στα δυο τελευταία παιχνίδια, τα οποία και συνοδεύτηκαν με νίκες.
2-0 στα Ζαρουχλέικα τον Ατρόμητο Πατρών, 3-0 στο Αίγιο την Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Έχοντας περάσει από τον Αιγιώτικο Σύλλογο σαν ποδοσφαιριστής, συγκαταλέγει τον Παναιγιάλειο ανάμεσα στις μεγάλες του αγάπες, θέλει να του εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον που παράλληλα θα ανεβάσει και τις δικές του περγαμηνές στο προπονητικό στερέωμα.

Έχει ξεκινήσει μια καλή συνεργασία με την διοίκηση, είναι αγαπητός στα αποδυτήρια και αποδεκτός από τους φιλάθλους, προγραμματίζει ανεμπόδιστα την καλύτερη συνέχεια για τον Παναιγιάλειο.

Σε διάλογο που είχε μαζί του το protionline.gr, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος πήρε θέση για τη νέα του δουλειά, τα τρέχοντα θέματα της ομάδας και το τι μπορεί να φέρει το αύριο στον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Για τα δυο πρώτα παιχνίδια στα οποία ήταν στην τεχνική ηγεσία, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος είπε:
«Η ομάδα ανταποκρίθηκε με δυο νίκες ύστερα από την δυσάρεστη ήττα που γνώρισε από τον Άρη. Πέτυχε συνολικά 5 γκολ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρια και παρουσίασε ετοιμότητα στο επιθετικό κομμάτι.
Θα δουλέψουμε να βελτιωθούμε σε όλες τις γραμμές και στην άμυνα να διορθώσουμε κάποια λάθη μας. Είναι θέμα προπονήσεων και χρόνου για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην εξέλιξη του πρωταθλήματος».
Για τον νεοαποκτηθέντα 27χρονο μέσο Κώστα Αρβανίτη, η άποψη του κόουτς ήταν:
«Ο Κώστας ξεκίνησε βασικός γιατί τον εμπιστευόμαστε σαν αναγνωρισμένη αξία και φυσικά για την ευστροφία που διαθέτει την ώρα του αγώνα. Θα βοηθήσει στο δύσκολο έργο που μας περιμένει και στους ψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα.»

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναιγιάλειου, ο Θ. Ανδριόπουλος διευκρίνησε:
«Σκοπός μας είναι να γίνουν λίγες και επιλεκτικές μεταγραφές. Το ρόστερ είναι καλό και ποιοτικό, χρειάζεται όμως να το γεμίσουμε. Είναι μικρό και δημιουργείται πρόβλημα σε κάποιες περιπτώσεις απουσιών από τραυματισμούς, ακόμα και από κάποιες τιμωρίες. Αυτό τουλάχιστον έχει διαπιστωθεί στο πρόσφατο παρελθόν, όταν έμεναν εκτός αποστολής παίκτες με προβλήματα τραυματισμών.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και στη συνέχεια τα μπαράζ. Κάποιοι παίκτες θα χρειαστούν ξεκούραση και καλό είναι να υπάρχουν ισάξιοι αναπληρωματικοί αντικαταστάτες.
Θετικό είναι ότι έρχονται από πίσω ταλέντα, όπως ο Τσεκούρας, ο Βιλανάκης, ο Καραπιπέρης…»

Για τον στόχο στο φετινό πρωτάθλημα ο κόουτς του Παναιγιάλειου είπε:
«Αυτό που φυσικά επιδιώκουμε είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, έχοντας έτσι και το πλεονέκτημα στα play off.
Πρέπει τώρα να λυθούν κάποια προβλήματα και να περάσω μερικά απαραίτητα τακτικά θέματα που χρειάζεται η ομάδα. Να βελτιωθούμε στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι.
Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στα τελειώματα για να έρθουν έτσι τα γκολ και οι βαθμοί.»

Για την εξυπηρέτηση που παρέχει το Δημοτικό Στάδιο, ο Θ. Ανδριόπουλος είπε:
«Ο αγωνιστικός χώρος αδικεί την ομάδα. Να τον περιποιηθούμε για να μας εξυπηρετεί στον απαραίτητο γρήγορο ρυθμό απέναντι σε κλειστές άμυνες, που αυτή τη στιγμή δεν μας βοηθάει. Από την πλευρά μας αποφεύγουμε στις προπονήσεις να το καταπονούμε και όσο μπορούμε το προφυλάσσουμε.»

Για το φίλαθλο κοινό του Παναιγιάλειου το οποίο ο ίδιος το έζησε σε φανατική ατμόσφαιρα παίζοντας ποδόσφαιρο, ο τεχνικός του Παναιγιάλειου αναφέρθηκε στην προτίμησή του:
«Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων στην προσπάθεια που κάνουμε για νίκες και για την πρώτη θέση. Η ενθάρριση και η καλή ψυχολογία ανεβάζει σε κάθε ποδοσφαιριστή το ποσοστό της απόδοσής του. Φυσικά αυτό θα είναι καλό και για τη διοίκηση για ευνόητους λόγους.
Σιγά – σιγά να γίνει ιδιαίτερα αισθητή η προσέλευση στις κερκίδες, να θυμηθούμε κάτι από τα προηγούμενα χρόνια.»

Για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, ο προπονητής Ανδριόπουλος είπε:
«Προσωπικά βλέπω όλα τα παιχνίδια υπολογίσιμα. Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας είναι επικίνδυνος στην Αγυιά, μαθαίνω ότι ενισχύεται, θέλει βαθμούς να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, βλέπει σαν πρόκληση τον Παναιγιάλειο, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες του ομίλου.
Από την πλευρά μας έχουμε το καθήκον να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως και σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr