background img
banner
banner

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, με επίσημη προσκεκλημένη την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, εισέρχονται πλέον τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.

Οι συσκέψεις είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιαλείας. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκδήλωση είναι μεγάλο, καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. τής ΔΗΜ.Τ.Ο.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από την κ. Ζαχαράκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr