background img
banner
banner

Τριήμερη επιτυχημένη δράση από το Σωματείο Εργαζομένων 3Ε

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ

Πλούσια τριήμερη δράση ανέπτυξε το Σωματείο Εργαζομένων στο εργοστάσιο της «Τρία Έψιλον» στο Αίγιο, αποδεικνύοντας πως γνωρίζει και να τηρεί τα έθιμα και να μοιράζονται όμορφες στιγμές τα μέλη του, αλλά και να συνεισφέρει και να στηρίζει τον συνάνθρωπο. Οι εργαζόμενοι, αφού τίμησαν την Τσικνοπέμπτη, την περασμένη Παρασκευή προχώρησαν στην αποστολή των ειδών που συγκέντρωσαν με προορισμό τους Τούρκους και Σύριους σεισμόπληκτους, ενώ το Σάββατο συμμετείχαν στην αποκριάτικη γιορτή του Σωματείου τους!

 

Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη το… τσίκνισαν στον χώρο του εργοστασίου. Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου αποδείχθηκαν και πολύ καλοί ψήστες, άπαντες γεύτηκαν ψητό κρέας τιμώντας δεόντως την Τσικνοπέμπτη και αντάλλαξαν ευχές. Την επόμενη ημέρα ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους, κατόπιν πρωτοβουλίας του Σωματείου. Ανάμεσα σε αυτά, είκοσι κιβώτια γάλα εβαπορέ, κλινοσκεπάσματα και ρούχα και άλλα είδη, τα οποία ήταν μία προσφορά των εργαζομένων του τοπικού εργοστασίου. Το υλικό θα ενσωματωθεί στην ανθρωπιστική βοήθεια του δήμου. ΄΄Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν εντυπωσιακή και τους ευχαριστούμε΄΄, σχολίασε στο protionline.grο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων 3Ε Αιγίου Σταύρος Λειβαδίτης.

Πλούσια δώρα, όμορφη ατμόσφαιρα και χορός μέχρι πρωίας!

Ακολούθησε ο αποκριάτικος χορός του Σωματείου, το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο «Ανέμελο» της Αβύθου, με ζωντανή μουσική και πάρα πολύ κέφι. Στο κάλεσμα του Σωματείου ανταποκρίθηκαν η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο παλαίμαχος συνδικαλιστής Σωτήρης Κολοκοτρώνης κ.ά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο συνταξιοδοτηθείς πρώην διευθυντής Αποθηκών του εργοστασίου Φώντας Κατεργάρης για τη συνεργασία και την προσφορά του. Επίσης, κληρώθηκαν πλούσια δώρα (ύψους 4.500 ευρώ!) σε λαχειοφόρο αγορά. Η βραδιά περιελάμβανε δείπνο σε όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα αλλά και πολύ κέφι και χορό μέχρι πρωίας!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr