background img
banner
banner

ΑΚΡΑΤΑ: Έχασε από τους Νέους Γλαύκους στην Πάτρα με 73-54

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η η Ακράτα βρίσκεται κάτω από την 5η θέση και εκτός play offs, μετά την ήττα της εκτός έδρας από τους Νέους Γλαύκου με 73-54. Η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας παρουσιάστηκε ακόμη πιο αποδυναμωμένη καθώς παρατάχθηκε χωρίς (και) τους έμπειρους Γρατσινόπουλο και Κρίκο και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Παραμένει πάντως στο “κόλπο” καθώς όλα θα κριθούν στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, στις οποίες αν πετύχει 4 νίκες θα είναι σίγουρα στα play offs, ενώ ίσως τις αρκούν και τρεις αφού και οι άλλοι διεκδικητές παίζουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει μπορεί να τα καταφέρει. Κατά σειρά θα αντιμετωπίσει, την ΕΦΑ (εντός), το Βαρθολομιό (εκτός), τον Ηρακλή Πύργου (εντός), τη Νίκη Προαστίου (εκτός) και την ΑΓΕ Ζακύνθου (εντός). Από το προχθεσινό παιχνίδι κρατάει την νέα πολύ καλή εμφάνιση του 18χρονου Πετρόπουλου που πέτυχε 19 πόντους. Από τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν μόνο ο Κατωπόδης πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων. Από τους Νέους Γλαύκου, που θα είναι σίγουρα στα play offs, διακρίθηκαν οι Ρουμελιώτης, Καραλής και Κουνάδης.

Τα 10λεπτα: 24-10, 47-25, 63-39, 73-54.

ΝΕΟΙ ΓΛΑΥΚΟΥ (Πέτροβιτς): Καραλής 17 (3), Πανταζόπουλος, Μήτταρης 5, Κουνάδης 12 (2), Ρουμελιώτης 26, Στάθης 5 (1), Καρατζάς Γ., Καρατζάς Στ. 4, Φουσέκης, Αγγελετόπουλος 4.

ΑΚΡΑΤΑ (Βασιλακόπουλος): Πετρόπουλος 19 (3), Σαχίτι 5, Κατωπόδης 13 (1), Κατούφας 5, Διαμαντόπουλος, Μαλλής 7 (1), Ρόζος, Ταρνάρης 2, Χριστόπουλος, Βασιλάτος 3 (1).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr