background img
banner
banner

Εύκολη επικράτηση στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» – Απόλλων Εγλυκάδας – Παναιγιάλειος 1-4

Με δημιουργό τον Κώστα Αρβανίτη και σκόρερ τον Βαγγέλη Γκάτση, ο Παναιγιάλειος είχε προηγηθεί του Απόλλωνα 2-0 πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο.

Συγκεκριμένα στο 5΄ ο Αρβανίτης με ταχύτητα πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Μυλωνόπουλου, ο οποίος τον ανέτρεψε. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Γκάτσης, παρά την καλή προσπάθεια του Μυλωνόπουλου που έπεσε σωστά, χωρίς να μπορέσει να αποτρέψει το γκολ.

Στο 9΄ ο Αρβανίτης έβγαλε από αριστερά …συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Γκάτση, που δεν δυσκολεύτηκε να …γράψει το 2-0.

Χατ τρικ στο 31΄ ο Γκάτσης 

Πάλι ο Γκάτσης «χτύπησε» στην αντίπαλη εστία αυτή τη φορά με πλασέ, ύστερα από την κάθετη του Μπούνα που τον έβγαλε απέναντι από τον Μυλωνόπουλο.

Στο 42΄ ακολούθησε μια καλή ευκαιρία για το 4-0, όμως ο τερματοφύλακας της Εγλυκάδας είπε όχι στην κεφαλιά του Ανδρέα Σπανού.

Πρώτη συμμετοχή και πρώτο γκολ ο Σκούτας 

Ο Παναγιώτης Σκούτας που αποτέλεσε την μια από τις 5 αλλαγές του Θ. Ανδριόπουλου στο β΄ ημίχρονο, πέτυχε το πρώτο του γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τα μελανόλευκα.

Στο 57΄ ο Μπούνας τροφοδότησε τον Αρβανίτη που πλάσαρε για να αποκρούσει ο Μυλωνόπουλος και στη συνέχεια το κάθετο δοκάρι. Ο Σκούτας στην πορεία της μπάλας πλάσαρε για το 4-0.

Έπεσε ο ρυθμός μετά το 70΄, 1-4 ο Απόλλων 

Οι τελευταίες καλές φάσεις από πλευράς Παναιγιάλειου, σημειώθηκαν στο 60΄ από την πάσα του Μπούνα και το πλασέ του Α. Σπανού άουτ στην κενή εστία και η διπλή ευκαιρία στο 69΄ από τους Σκούτα και Τσεκούρα, ύστερα από την ατομική προσπάθεια του Καραπιπέρη.

Ο κύκλος των τερμάτων έκλεισε στο 81΄, όταν ο Τσιάτταλος έφυγε με ταχύτητα από δεξιά και με δύσκολο διαγώνιο πλασά διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Απόλλων Εγλυκάδας: Μυλωνόπουλος (90΄ Αλεξανδρής), Τσολάκος, Παντελής, Δημητρίου, Κοτσίνης, Καγκελάρης, Στεργίου (60΄ Τσιάτταλος), Ξένος, Μανιάτης, Κ. Σπαθής, Σαράφης (71΄ Ν. Σπαθής).

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος (54΄ Μαυρούλιας), Βλάχος, Μπελεζάκης (62΄ Βιλανάκης), Οικονόμου, Αρβανίτης, Χούσα, Μπούνας (62΄ Καραπιπέρης), Κοτσόκολος, Α. Σπανός (62΄ Τσεκούρας), Γκάτσης (54΄ Σκούτας), Λιάτος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr