background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Όλοι χάνουν από όλους στον 2ο όμιλο

ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ …ΞΥΡΑΦΙΟΥ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στις πρώτες θέσεις η αλλαγή της διαφοράς ανάμεσα σε Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων, εμφανίστηκε και πάλι ύστερα από την ήττα της ΑΕΚ από τον Δαβουρλή.
Ξανά σε θέση ισχύος στην κορυφή της βαθμολογίας η Θύελλα που μετά τη νίκη της στο γήπεδο Πλαστήρα σε βάρος των Καμαρών, αισθάνεται πιο άνετα έχοντας επιστρέψει σε μια διαφορά ασφαλείας της τάξεως των 5 βαθμών. Οι πρωτοπόροι προηγουμένως είχαν γνωρίσει την ήττα στην Τέμενη και την ισοπαλία με τα Καλάβρυτα, κέρδισαν όμως το χαμένο έδαφος ύστερα από το στραβοπάτημα της ΑΕΚ.

Χωρίς προγνωστικά τα παιχνίδια

Για μια ακόμα αγωνιστική είδαμε τις εκπλήξεις να παραμονεύουν, υπογραμμίζοντας τον κανόνα «όλοι χάνουν από όλους». Ο Ηρακλής Πατρών πάτησε …φρένο στην κοινή έδρα της Αγυιάς με το Ζαβλάνι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι διέκοψαν την πορεία του Ηρακλή για την κορυφή και τον υποχρέωσαν σε μια ακόμη ήττα, όπως είχε συμβεί και στον α΄ γύρο όταν το Ζαβλάνι είχε επικρατήσει 3-1.

Υπερέβαλλε εαυτόν η ΑΕ Αιγίου

Στις Καμάρες η ΑΕ Αιγίου συνέχισε το δικό της «τροπάριο». Πιστή στο επιτυχημένο σερί της η ομάδα του Λεωνίδα Σκαρτσίλα πήρε το «τρίποντο» της νίκης από τον Φοίνικα / Ζήρια, συμπληρώνοντας μια σειρά 6 αγώνων χωρίς ήττα, με απολογισμό 5 νίκες και μια ισοπαλία. Αυτή η επιτυχία διαρκείας έφερε την ΑΕ Αιγίου από την προτελευταία θέση στην 7η με 21 βαθμούς.

Ισχυρή έδρα το Ρίο για τον Αετό

Καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας έχει η ΑΕ Καλαβρύτων με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ακολουθεί η Θύελλα Αιγίου με 7 νίκες, μια ισοπαλία και ο Αετός Ρίου με 6 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.
Ο Αετός βελτίωσε τα στατιστικά του μετά την προχθεσινή του νίκη σε βάρος του Αστέρα, υπογραμμίζοντας για μια ακόμα φορά ότι στο Ρίο θα περνούν δύσκολο απόγευμα οι φιλοξενούμενοι.

Παραμένει το σύνδρομο ήττας στα εκτός έδρας παιχνίδια για την Φλόγα

Συμπλήρωσε οκτώ ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια η Φλόγα, ύστερα από το πρόσφατο 0-3 από την ΑΕ Αρόης. Κοντά στο αρνητικό στατιστικό της Φλόγας και η ουραγός ομάδα του Α. Καστριστίου με επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

…Επιμένουν στις χαμηλές θέσεις τα σωματεία της Αιγιάλειας

Όπως πάει η κατάσταση δεν θα αποφύγουμε αγώνες μπαράζ παραμονής ανάμεσα σε σωματεία της περιοχής μας. Ήδη στην ζώνη κινδύνου έχουν περιέλθει οι Αιγιαλείς: Αχιλλέας Καμαρών, Φλόγα Ροδιάς, και ο Αστέρας Τέμενης ισοβαθμεί με τον Φοίνικα / Ζήρια στους 18 πόντους πάνω στην κόκκινη γραμμή. Το ερώτημα που γεννάται είναι: Ποια σωματεία είναι σε θέση να βάλουν στην …πλάτη τους οι ομάδες της Αιγιάλειας; Το Ζαβλάνι που έχει 20 βαθμούς ή τον Ηρακλή Πατρών με 25 βαθμούς ή τον Δαβουρλή που έχει 26 και την ΑΕ Αρόης με 27 βαθμούς;
Ένα άλλο ερώτημα επίσης είναι: Πόσες ομάδες από την περιοχή μας θα βρεθούν στην λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να παίξουν μπαράζ για την παραμονή τους;
Έχει ο καιρός και η αγωνιστική εξέλιξη γυρίσματα, από τα οποία θα δούμε ποιος τελικά θα βρεθεί ευνοημένος.

Έχει γκολ από 18 παίκτες ο Δαβουρλής

Εκτός από την Θύελλα Αιγίου, μεγάλη πολυφωνία στην επίθεση έχει και ο Δαβουρλής. Με τους Ανδρικόπουλο και Πρέντζα που σκόραραν στο 4-1 κατά της ΑΕ Καλαβρύτων έφτασε στα 35 γκολ, τα οποία έχουν σημειωθεί από 18 διαφορετικούς παίκτες. Τα περισσότερα (8) έχει πετύχει ο Ραμαντάνης, ενώ 11 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει από μια φορά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr