background img
banner
banner

Σε κλίμα χαράς και με ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ «ΗΛΙΟΣ»

Μέσα σε μια ιδιαίτερη φιλική και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων «Ήλιος», την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο παραλιακό κατάστημα “Παναγιώτης” στα Σελιανίτικα, παρουσία μελών, φίλων και υποστηρικτών του συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Ανδρόνικος Τσαχρίδης. Την εκδήλωση προλόγισε η ταμίας του συλλόγου Βασιλική Θεοδωροπούλου, ενώ μετά χαιρετισμό απεύθυνε προς το κοινό ο αν. πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Τσουμπός και στη συνέχεια ακολούθησαν αντιφωνήσεις από τους υψηλούς παρευρισκόμενους.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Τσουμπός επισήμανε: “Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων «Ήλιος». Ευχαριστούμε τα μέλη που ήρθατε στην πίτα του συλλόγου. Είναι η πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια που μπορούμε να είμαστε όλοι εδώ μαζί. Ο κορωνοϊός ήταν μεγάλη πληγή και μας στέρησε τις μεταξύ μας κοινωνικές σχέσεις. Ο σύλλογος δεν μπορούσε να κάνει εκδηλώσεις εξαιτίας των μέτρων που είχαν επιβληθεί για την πανδημία του covid. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ήταν αρνητικό για τη λειτουργία του, αλλά και τα έσοδα του συλλόγου που ήταν σχεδόν μηδαμινά. Όμως, έστω και έτσι, όπου μπορούσαμε να βοηθήσουμε το κάναμε και κυρίως σε δράσεις που στήριξαν την κοινότητα, όπως εργασίες καθαρισμού το Πάσχα, επιδιόρθωσης των αποδυτηρίων θαλάσσης κ.ά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που μέσα σε αυτές τις συνθήκες βοήθησαν στο έργο του συλλόγου. Ευχόμαστε τη φετινή χρονιά τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους μας και ο σύλλογος να μπορεί να κάνει τις εκδηλώσεις του. Και πάλι ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στην πίτα μας”.

Παρουσία πλήθους κόσμου

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων Γεώργιος Ρόζος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων “Αιγιάλεια Αύριο” και “Ποιοτική Αιγιάλεια”, Χρήστος Γούτος και Βασιλική Ψυχράμη, αντίστοιχα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Τζερεντζούλιας και Βασίλης Χριστόπουλος, ο κοινοτικός σύμβουλος Αιγίου Ανδρέας Μεσσήνης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας Χρήστος Κανελλής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρος Καραδημητρόπουλος, η τέως δημοτική σύμβουλος Ελένη Καρόγιαννη, εκπρόσωποι συλλόγων, ο Βασίλης Κανελλής από τον Εμπορικό Σύλλογο Σελιανιτίκων – Λόγγου, ο πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου “Αχαιοί” Ανδρέας Παλαιολογόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβύθου “Παμμέγιστοι Ταξιάρχες” Χαρίλης Γιαννόπουλος μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Δήμητρα Χριστοπούλου, ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Σαλμενίκου Θανάσης Μπαλτουμάς, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος” Νίκος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Μαγκλάρας του Τοπικού Τμήματος Αχαΐας Γεωπόνων Τ.Ε. της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ.

Δύο οι τυχερές της βασιλόπιτας

Τα δυο φλουριά της βασιλόπιτας έτυχαν στις, κατά σειρά όπως τα κέρδισαν, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Κωνσταντίνα Μπατάλη. Τα δώρα για τις τυχερές κυρίες, δύο υπέροχα κοσμήματα, ήταν ευγενική προσφορά των κοσμηματοπωλείων Αιγίου, Κουλούρη Κωνσταντίνου και Μουζακίτη Νικολάου. Η δε νόστιμη βασιλόπιτα αποτελούσε χορηγία των Ζαχαροπλαστείων Δημητρίου. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και η εκδήλωση περιλάμβανε κεράσματα, καφέ, αναψυκτικά, ποτά για όλους τους παριστάμενους, προσφορά του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr