background img
banner
banner

Ένα Σάββατο γεμάτο… πίτες

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ

Περισσότερες από ποτέ είναι φέτος οι εκδηλώσεις για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, από Συλλόγους και φορείς της περιοχής. Τα μέτρα ενάντια στον covid-19 και η μη πραγματοποίηση εκδηλώσεων για δύο χρόνια, έδωσαν φέτος ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, χάρη στην επιθυμία των ανθρώπων να επικοινωνήσουν, να μοιραστούν στιγμές και να διασκεδάσουν.
Αυτό το Σάββατο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην περιοχή, παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον…

Πιο αναλυτικά, το 4ον Σύστημα Αεροπροσκόπων Αιγίου, πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στον πολυχώρο «Αλέκος Μέγαρης», το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα. παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση της Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου της Κοινότητας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας, στο εστιατόριο “Ανέμελο”, στην παραλία Αβύθου, μετά τις 21:00. H είσοδος διαμορφώνεται στα 10 ευρώ και στα 15 ευρώ για τους συνοδούς που δεν ανήκουν στον Σύλλογο.
Τα παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν είσοδο.
Η βραδιά θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική με την Τούλα Κατσιβάλη και τον Κώστα Σωτηρόπουλο και την ορχήστρα τους. ΄΄Σας περιμένουμε με χαρά για να διασκεδάσουμε μαζί μετά από χρόνια!΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μία συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00μ.μ., στο εστιατόριο «Λιόπετρο», στη Φωνησκαριά Αιγίου. ΄΄Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας΄΄, τονίζεται στην πρόσκληση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr