background img
banner
banner

Βρήκε στέγη και εξοπλίστηκε!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»

Ύστερα από αρκετό διάστημα αναζήτησης ενός λειτουργικού χώρου ο οποίος θα στεγάσει το γραφείο και το αρχείο του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου», το πάγιο αυτό αίτημα, εδώ και μερικούς μήνες έχει γίνει πλέον πραγματικότητα.

Έπειτα από την ευγενική προσφορά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ Ιερωνύμου, παραχωρήθηκε ένας πολύ όμορφος και άνετος χώρος που βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο “Νέοι Ορίζοντες” της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος μετά από πολλή προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, είναι πλέον λειτουργικός και ήδη στεγάζει τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. αλλά και το πλούσιο αρχείο του Συλλόγου. Μάλιστα, εξοπλίστηκε και με δύο νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ένα εκτυπωτή laser, έπειτα από ευγενική χορηγία της Alpha Τράπεζας. Το γραφείο μπορεί να το επισκεφθεί, όποιος ενδιαφέρεται να μελετήσει από την πλούσια βιβλιοθήκη του κατά τις απογευματινές ώρες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου», με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Alpha Τράπεζας Α.Ε. για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του και την ευγενική προσφορά δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών με τις αντίστοιχες οθόνες τους και ενός εκτυπωτή laser, για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Όπως τονίζει, ΄΄η δωρεά αυτή θα βοηθήσει σημαντικά το έργο του Συλλόγου, αφού όλες οι δραστηριότητες πλέον χρειάζονται τα ηλεκτρονικά μέσα για να υλοποιηθούν΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr