background img
banner
banner

Σταθερά στις πρώτες θέσεις Άρης Π. και Παναιγιάλειος

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ Π.

Στα αξιοσημείωτα του περασμένου Σαββατοκύριακου, ήταν η ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Κεραυνό και Εθνικό Πατρών. Τα δυο αυτά σωματεία συμπληρώνουν στην πρώτη 4άδα Παναιγιάλειο και Αρη Πατρών, έχουν βασικό στόχο την διεκδίκηση των δυο πρώτων θέσεων για να πάνε στα play off, με το μεταξύ τους όμως ισόπαλο αποτέλεσμα να αφαιρεί και από τους δυο πολύτιμους βαθμούς. Ιδιαίτερα για τον Κεραυνό που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα του, δεχόμενος την ισοφάριση στο 85΄.

Ντέρμπι και με Παναιγιάλειο ο Κεραυνός

Για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου υπάρχει συνέχεια στις αναμετρήσεις κορυφής, αφού παραμένει και για την ερχόμενη 18η αγωνιστική στην έδρα του, για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Παναιγιάλειο.

Ο Κεραυνός που είχε παρουσιαστεί διπρόσωπος στο Αίγιο για το παιχνίδι του α΄ γύρου με τον Παναιγιάλειο γνωρίζοντας την ήττα 0-3, και τρεις μέρες αργότερα πάλι στο Δημοτικό Στάδιο κατάφερε νίκη 1-0 απέναντι στην ομάδα του Αιγίου, σε αγώνα που αφορούσε το κύπελλο ΕΠΣΑ.

Δυο καθοριστικές συναντήσεις για Παναιγιάλειο πριν παίξει με Αρη

Οι επόμενες μέρες θα κυλήσουν καθοριστικές για τον Παναιγιάλειο, αφού έχει το ντέρμπι του Σαββάτου στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» φιλοξενούμενος από τον Κεραυνό και αμέσως μετά την μεθεπόμενη Τετάρτη θα πάει στα Προσφυγικά για να αντιμετωπίσει στο εξ’ αναβολής παιχνίδι τον Εθνικό Πατρών.
Αυτά τα δυο παιχνίδια εκτός από τον Παναιγιάλειο, περιμένουν και οι υπόλοιποι …κάτοικοι της πρώτης τετράδας, αφου πρόκειται να καθορίσουν πολλά πράγματα για το μέλλον και την τελική κατάταξη του 2ου ομίλου.

Πλήρωσε αριθμητικό μειονέκτημα και αστοχία η Αιγείρα / Ακράτα

Με παίκτη λιγότερο από το πρώτο 5λεπτο (αποβολή Καραχάλιου) και με πολλές αποτυχημένες τελικές προσπάθειες στην εστία του Απόλλωνα Εγλυκάδας, η Αιγείρα / Ακράτα αν και προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Παύλου Μητρόπουλου, δέχτηκε στη συνέχεια δυο γκολ από τον Τσιάτταλο, που την οδήγησαν στην ήττα.
Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Εγλυκάδας και η δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, που την έφεραν όμως πάνω από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Μάχη μέχρις εσχάτων για τους τρεις ουραγούς

Ένας βαθμός χωρίζει τα σωματεία που κατέχουν τις τελευταίες τρεις θέσεις της βαθμολογίας.
7 βαθμούς έχει η Πάτρα 2005, 6 έχει ο Απόλλων Εγλυκάδας και 5 ο ουραγός Πανιώνιος / Αχιλλέας.
Βασικός στόχος για τις τρεις αυτές ομάδες είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί άμεσα στην Β΄ κατηγορία και να παλέψουν για την σωτηρία τους στα μπαράζ παραμονής.

Πρώτη ισοπαλία ο Κεραυνός στο «Θ. Χρυσανθόπουλος»

Το τελικό αποτέλεσμα 2-2 ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Εθνικό Πατρών, ήταν η πρώτη ισοπαλία και η πρώτη απώλεια βαθμών των γηπεδούχων στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου.
Επίσης το απίστευτο 3-3 στα Ζαρουχλέικα με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει τα τρία γκολ της Αναγέννησης Ψαθοπύργου από το πρώτο10λεπτο, είχε σαν συνέπεια την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Ψαθόπυργου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr