background img
banner
banner

Μεγάλη νίκη στην παράταση του Ήφαιστου/Αχιλλέα επί του Φαέθοντα (69-63) | ΦΩΤΟ

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας χρειάστηκε παράταση για να κάμψει με 69-63 την αντίσταση του Φαέθοντα Αντιρρίου στο κλειστό του Αιγίου και έτσι γλύτωσε μία ήττα – πισωγύρισμα σε ένα παιχνίδι που ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Σε συνδυασμό δε με την εντός έδρaς ήττα των Αραχωβιτίκων από την ΕΑ Παραλίας βρέθηκε για πρώτη φορά στην 8η θέση που οδηγεί στα play offs.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκα με 37-39 σε ένα πολύ καλό ματς σε αντίθεση με το β’ ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες ήταν τρομερά άστοχες με το συνολικό επί μέρους σκορ σε αυτό το διάστημα να είναι μόλις 18-16.

Ο ¨Ηφαιστος/Αχιλλέας έπαιξε χωρίς τον Θοδωρή Μιχαλόπουλο, η απουσία του οποίου ήταν αισθητή αφού είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας σε διάρκεια φέτος.
Στην παράταση πάντως οι παίκτες του Γιάννη Γιούπη ήταν ψύχραιμοι και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη που τους κρατάει μέσα στη διεκδίκηση των δύο στόχων.
Της 8ης θέσης που οδηγεί στα play offs και της 9ης που σημαίνει απευθείας παραμονή μακριά από τα play outs.

Τη χαρά της χθεσινής νίκης πάντως μετρίασε το διπλό – έκπληξη της Απολλωνιάδας επί της Δύμης που κράτησε την ομάδα της Πάτρας σε απόσταση αναπνοής.
Τρεις ομάδες (Ήφαιστος, Αραχωβίτικα, Απολλωνιάδα) διεκδικούν σχεδόν με τις ίδιες πιθανότητες την 8η και την 9η θέση και μία θα είναι η χαμένη που θα πάει στα πλέι άουτ.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Παπαθανασόπουλος και θετική ήταν η εμφάνιση του 17χρονου Ανδρικόπουλου και των Σωτηρόπουλου, Χρήστου, Καπόπουλου και Δημόπουλου. Από τον αξιόμαχο Φαέθοντα διακρίθηκαν οι Δαραμούσκας και Πάτσιος.

Τα 10λεπτα: 22-23, 37-39 45-47, 55-55, 69-63 (παρ.).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧΙΛ. (Γ. Γιούπης): Χρήστου 10 (1), Τσιμπούκης 6, Ανδρικόπουλος 7 (1), Παπαθανασόπουλος 20 (3), Σωτηρόπουλος 9, Καπόπουλος 7 (1), Τραγάρας 4 (1), Δημόπουλος 6 (1), Γκουρβέλος, Διονυσόπουλος.

ΦΑΕΘΩΝ (Ι. Ράπτης): Δαραμούσκας 22 (2), Βόλης 4, Αναστασόπουλος 3 (1), Πάτσιος 14 (2), Σωτηρόπουλος 7, Αδαμόπουλος 4, Δελάρτας 9, Στολάκης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr