background img
banner
banner

Η κακιά στιγμή στον αγώνα motocross στο Αίγιο

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΥΛΩΝΙΔΗ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στον 2ο αγώνα του Κυπέλλου Motocross Ελλάδας 2023, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Αίγιο, στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου». Δυστυχώς, έχει τραυματιστεί σοβαρά ο Αθηναίος αναβάτης Νίκος Μυλωνίδης (φωτό από παλαιότερο αγώνα του έμπειρου αναβάτη) o oποίος νοσηλεύεται στο Ολύμπιον στην Πάτρα.

Το ατύχημα συνέβη στον κοινό αγώνα των κατηγοριών Open και Senior, στην 2η στροφή τις πίστας, όταν 3 αναβάτες, μεταξύ των οποίων και ο Μυλωνίδης, συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ο Μυλωνίδης υπέστη τους σοβαρότερους τραυματισμούς από τους τρεις, καθώς χτύπησε στα πλευρά, τον αυχένα, την μέση αλλά και τον πνεύμονά του.

Μιλώντας στo protionline.gr ο πρόεδρος της ΠΑΛΕΜΟΤ Βασίλης Καραφωτιάς, τόνισε: ” Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον αδελφό του Νίκου Μυλωνίδη και δυστυχώς η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή. Είμαστε αισιόδοξοι πάντως για την πορεία της υγείας του. Ήταν η κακιά στιγμή και το ατύχημα συνέβη στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και δυστυχώς ανάλογα περιστατικά γίνονται αρκετά συχνά στο μοτοκρος. Ευχόμαστε γρήγορα περαστικά στον Νίκο”.

Ο Μυλωνίδης έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργική επέμβαση στο θεραπευτήριο Ολύμπιον, με την κατάσταση του να αναφέρεται ως κρίσιμη, αλλά αισιόδοξη προς το παρόν. Οι άλλοι 2 τραυματίες εξετάστηκαν και έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Αιγίου, αλλά η βαρύτητα της κατάστασης τους ήταν σαφώς μικρότερη και έχουν ήδη πάρει εξιτήριο.

Ακολούθησε ένταση μετά από το ατύχημα μεταξύ συμμετεχόντων, σχετικά με το αν θα έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας. Τελικά κάποιοι από τους αγωνιζόμενους αποχώρησαν και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr