background img
banner
banner

«Κλείδωσαν» οι δύο Αιγιώτες

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ –ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Έως, το αργότερο, αυτή την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα έχει ανακοινωθεί η πλήρη λίστα με τους υποψηφίους της ΝΔ στην Αχαΐα από το οποίο οριστικά εκτός φαίνεται ότι έχει τεθεί ο Αιγιώτης πρώην βουλευτής και διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΟ-ΕΑΣ Αιγίου Θεόφιλος Βασιλείου το όνομα του οποίου είχε προταθεί στα κεντρικά.

Ο Θεόφιλος Βασιλείου συζητούσε το σενάριο επιστροφής, είχε προταθεί και από την τοπική ΝΔ ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα «πάγωσε» και το σενάριο για να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου ενόψει των επόμενων Δημοτικών Εκλογών στην Αιγιάλεια.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, όσον αφορά τους άνδρες, φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» με:

– τους τρεις νυν βουλευτές Ανδρέα Κατσανιώτη, Αγγελο Τσιγκρή, Ιάσονα Φωτήλα και

– τέσσερις νέες προσθήκες, τους Γιώργο Τσίρη, δικηγόρο από την Πάτρα, τον πρόεδρο της ∆ημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαβρύτων της ΝΔ με έδρα την Κλειτορία, Νίκο Τσάμη, τον Αιγιώτη καρδιολόγο Νίκο Σπηλιόπουλο και τον Ιωάννη Κουκουβέλα, καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ευσταθία Γιαννιά από την Πάτρα καθώς και η λογοθεραπεύτρια από το Αίγιο, Κατερίνα Καραφωτιά, κόρη του πρώην Δημάρχου Απόστολου Καραφωτιά συμπληρώνουν την δεκάδα που ήδη έχει κλείσει και αναμένεται να ανακοινωθεί.

Μένουν δύο ακόμη θέσεις οι οποίες θα είναι γένους θηλυκού, για να καλυφθεί η ποσόστωση του 40% καθώς το κόμμα θέλει να δώσει έμφαση στην γυναικεία εκπροσώπηση, απέναντι και από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο οποίος ήδη ανακοίνωσε ψηφοδέλτιο με έξι άνδρες και έξι γυναίκες για την Αχαΐα. Για τις τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου που έμεναν σε εκκρεμότητα έπαιζαν τα ονόματα της Παναγιώτας Παυλοπούλου, (συνεργάτης του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου), με καταγωγή από την Αροάνια Καλαβρύτων και της γνωστής Πατρινής καλλιτέχνιδας, τραγουδίστρια στη Λυρική και ηθοποιό Νίνα Λοτσάρη.

Έχει προταθεί ακόμη η Έλενα Ταπεινού, πολιτεύτρια από τη Δυτική Αχαΐα ενώ εκτός θα πρέπει να θεωρείται ότι μένει η Ασπασία Ρηγοπούλου η οποία ορίσθηκε πριν από λίγα 24ωρα διοικήτρια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr