background img
banner
banner

Παρέμεινε δυνατά στα φαβορί

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Ανώτερος ο Παναιγιάλειος στον Άγιο Βασίλειο, υποχρέωσε τον Κεραυνό στην πρώτη του ήττα στο «Θ. Χρυσανθόπουλος», τον απομάκρυνε ουσιαστικά από τη συμμετοχή του στα playoff και έστειλε τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο στη δήλωση παραίτησής του.

Άλλα περίμεναν το απόγευμα του Σαββάτου οι φίλαθλοι του Κεραυνού, έχοντας τις τελευταίες μνήμες με τη νίκη της ομάδας τους κατά του Παναιγιάλειου την περίοδο 2019-20, την περίοδο δηλαδή που οι μελανόλευκοι ανήλθαν στην Γ΄ Εθνική.

Σειρά έχει τώρα ο Εθνικός Πατρών

Στον στόχο ανόδου που έχει θέσει ο Παναιγιάλειος ιδιαίτερη σημασία περιέχεται στα ντέρμπι με τις ομάδες της κορυφής.

Το παιχνίδι με τον Κεραυνό ξεπεράστηκε επιτυχώς, ακολουθεί τώρα αύριο Τετάρτη το εξ’ αναβολής παιχνίδι στα Προσφυγικά με τον Εθνικό Πατρών.

Αν αυτό το παιχνίδι γινόταν στην ώρα του, σίγουρα θα είχε πολύ μεγαλύτερη σημασία για τον γηπεδούχο Εθνικό Π., που έβλεπε ότι υπάρχουν καλές μαθηματικές προοπτικές για να βρεθεί στην πρώτη δυάδα και να πάει στα μπαράζ.

Η καθυστερημένη διεξαγωγή του όμως έχει αποθαρρύνει για τα καλά τον Εθνικό, αφού τα δυο τελευταία του παιχνίδια σημαδεύτηκαν με ισοπαλίες που ήταν 2-2 με τον Κεραυνό και 2-2 με την Αιγείρα / Ακράτα. Σαν αποτέλεσμα έχουμε την «ψαλίδα» να έχει ανοίξει για τα καλά από την κορυφή και μόνο σε θαύμα μπορούν πλέον να ελπίζουν στον Εθνικό.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα …χτυπήσει το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Και μόνο για την διασκέδαση των εντυπώσεων, αλλά και με όλα αυτά που προηγήθηκαν με τις αναβολές του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, με αισθητό το περιεχόμενο εχθρικής διάθεσης από το στρατόπεδο του Εθνικού.

Συνέχισε το ραντεβού με τις νίκες ο Άρης Π.

Με μεγάλο σκορ αυτή τη φορά ο Άρης Πατρών συνέχισε τις επιτυχίες του τρέχοντας ένα σερί 11 νικών. Μοναδική απώλεια βαθμών αποτελεί η ήττα από τον Εθνικό Πατρών στην 6η αγωνιστική. Ο Γιάννης Σπανός αποτελεί το βαρύ πυροβολικό στους «κόκκινους». Πέτυχε ακόμα ένα χατ τρικ στη νίκη του Αρη 7-2 σε βάρος του Απόλλωνα Εγλυκάδας και απομακρύνθηκε τρία γκολ από τον Βαγγέλη Γκάτση.
Στον Άρη Π. περιμένουν τώρα τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια με Εθνικό Π. και Κεραυνό, πριν έρθει η ώρα για το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο στην 22η αγωνιστική.

Πολύτιμος ο βαθμός της Αιγείρας / Ακράτας με Εθνικό στα Προσφυγικά

Οι απώλειες 5 βαθμών από τους ουραγούς Πανιώνιο / Αχιλλέα και Απόλλωνα Εγλυκάδας έχουν φέρει σε δυσχερή βαθμολογική θέση την Αιγείρα / Ακράτα, που πήρε έναν βαθμό …χρυσάφι από τον Εθνικό, αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα πολύ …βαρύ.

Αναλυτικά η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου υποδέχεται τον Κεραυνό και τον Παναιγιάλειο στις δυο επόμενες αγωνιστικές, παίζει στη συνέχεια στα Προσφυγικά με τον Άρη Π. και επιστρέφει στην Ακράτα να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Το καμπανάκι του κινδύνου ηχεί στα αυτιά των υποστηρικτών του σωματείου της ανατολικής Αιγιάλειας, όσο ο Ψαθόπυργος κερδίζει έδαφος απειλώντας να ξεκολλήσει από την ζώνη κινδύνου.
Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλωνα Εγλυκάδας σε ένα παιχνίδι που μπορεί να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ανάμεσα σε τρεις παίζεται η τελευταία θέση υποβιβασμού

Έναν βαθμό διαφορά έχουν μεταξύ τους τα τρία τελευταία σωματεία της βαθμολογίας.
Σε θέση ουραγού έχει περιέλθει ο Πανιώνιος / Αχιλλέας ανήσυχος με τους 5 βαθμούς στο …πορτοφόλι του.
Όχι ότι αισθάνεται καλύτερα ο Απόλλων Εγλυκάδας με 6 και η Πάτρα 2005 με 7 βαθμούς.
Σύντομα και από την μεθεπόμενη αγωνιστική δίνουν τα μεταξύ τους καθοριστικά παιχνίδια: Πάτρα – Πανιώνιος Αχιλλέας στην 20η αγωνιστική και Απόλλων Εγλυκάδας – Πάτρα στην 21η.
Η συνάντηση ανάμεσα σε Πανιώνιο / Αχιλλέα – Εγλυκάδα είναι στην τελευταία 26η αγωνιστική με πιθανότητα να κρίνει και την τελευταία θέση που οδηγεί απ’ ευθείας στην Β΄ κατηγορία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr