background img
banner
banner

Εύκολη νίκη ο Παναιγιάλειος 4-1 τον Αετό Πατρών

Με τον Βαγγέλη Γκάτση να παίρνει πάνω του την ευθύνη για την επιτυχία στην επίθεση, ο Παναιγιάλειος πέρασε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, ακουμπώντας στην επιθετική δεινότητα του πρώτου του σκόρερ.   Το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων είχε στη συνέχεια επιθετικές εξάρσεις, που έφεραν τα γκολ της νίκης και άλλες χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.  Πολύ λίγο απείλησε στο β΄ ημίχρονο σημειώνοντας και το γκολ της …τιμής ο Αετός Πατρών.

Στο 15΄ το 1-0 

Μόνο ένα γκολ συμπεριλάμβανε η ατζέντα των μελανόλευκων για το α΄ ημίχρονο και αυτό ήρθε στο 15΄ύστερα από προσπάθεια δεξιά του Α. Σπανού, πάσα στον Μπούνα στην περιοχή και γύρισμα του τελευταίου στο 2ο δοκάρι, εκεί όπου καραδοκούσε ο Βαγγέλης Γκάτσης για να διαμορφώσει με κοντινό πλασέ το 1-0.

Ο ίδιος είχε πολύ καλή ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα στο 28΄ αλλά είδε την μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία του Σιδέρη.

Ο Αετός Πατρών δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του πρώτου 45λεπτου να απειλήσει σοβαρά την εστία του Αθανασόπουλου, που παρακολουθούσε σχεδόν αμέτοχος την εξέλιξη της συνάντησης.

Με την σφραγίδα του Γκάτση και τα υπόλοιπα μελανόλευκα γκολ 

Γρήγορα έγινε το 2-0 για τον Παναιγιάλειο, με τον Κώστα Αρβανίτη να βγάζει την παράλληλη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, τον Λαζανά να μην μπορεί να διώξει και τον Γκάτση με κεφαλιά να σημειώνει το 2ο προσωπικό του γκολ στο 50΄.

Θα μπορούσε να κάνει το 3-0 στο 52΄ από την κάθετη του Α. Σπανού αλλά το πλασέ του Γκάτση απέκρουσε σε κόρνερ ο Σιδέρης.

Δεν άργησε το 3-0 πάλι με τον Γκάτση στο 58΄ με αφετηρία τον Βασίλη Μπούνα.

Πριν γίνει αλλαγή στο 74΄ ο πρώτος σκόρερ του Παναιγιάλειου πρόλαβε να διαμορφώσει το 4-0 αυτή την φορά από την πάσα του Λιάτου.

Ο Μπέρκοβιτς το τελικό 4-1 

Ενώ χάθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες από τους παίκτες του Θόδωρου Ανδριόπουλου για το 5-0, κυρίως από τον Βλάχο στο 71΄, τον Βιλανάκη στο 77΄ και τον Σκούτα στο 80΄, ήρθε στο 81΄ ο Μπέρκοβιτς για να σημειώσει το μοναδικό γκολ του Αετού, πλασάροντας επιτυχώς τον εξερχόμενο Αθανασόπουλο.

Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος ολοκλήρωσε τις 5 αλλαγές του σε δυο διακοπές, που ήσαν στο 66΄ και στο 74΄.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (66΄ Μπελεζάκης), Αρβανίτης, Παπαδόπουλος (74΄ Βιλανάκης), Χούσα, Μπούνας (74΄ Καραπιπέρης), Κοτσόκολος, Α. Σπανός (66΄ Σκούτας), Γκάτσης (74΄ Τσεκούρας), Λιάτος.

Αετός Πατρών: Σιδέρης, Καρμακόλιας (λ.τ. 25΄ Παπαχρήστος), Τράκης, Χαϊκάλης, Κουρκουμέλης (46΄ Ασλανίδης), Μπέρκοβιτς,, Καρέλας, Λαζανάς, Μικελάτος, Παπαδιονυσίου, Καλογερόπουλος (70΄ Χαραλάμπους).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr