background img
banner
banner

Τέσσερα φορτηγά γεμάτα αγάπη!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ  – ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ

Μετά την Ιερά Μητρόπολη και την Κοινωνική Ιματιοθήκη που απέστειλαν «καραβάνι αγάπης» προς τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό Τουρκίας και Συρίας και η προσπάθεια του δήμου Αιγιαλείας, που υποστηρίχθηκε στον υπερθετικό βαθμό από τους πολίτες, βρίσκεται καθ’ οδόν! Τα… φορτηγά γεμάτα αγαθά και αγάπη αναχώρησαν χθες από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. όπου συγκεντρώνονταν και με μέριμνα της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας, έφτασαν στα μεταβατικά σημεία, μέχρι να παραδοθούν στους σεισμόπληκτους.

Όπως ανέφερε στο protionline.gr η αντιδήμαρχος Διαμάντω Βασιλακοπούλου, την Δευτέρα 6/3  αναχώρησε και το τελευταίο φορτηγό γεμάτο «ελπίδα» καθώς η αγάπη για τον συνάνθρωπο έρχεται να απαλύνει κάπως τον πόνο και να καλύψει ορισμένες ελλείψεις. ΄΄Η ανταπόκριση των συνδημοτών μας Αιγιαλέων, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, ήταν συγκινητική. Απέδειξαν πως όπου χρειάζεται είναι παρόντες για τον συνάνθρωπο. Δεν λογαριάζουν προβλήματα και οικονομικές δυσκολίες. Δίνουν από το υστέρημά τους, νοιάζονται, προσφέρουν αγάπη. Οι Αιγιαλείς απέδειξαν πως είναι πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, όπου και όποτε υπάρχει ανάγκη, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλήνιο και διεθνές, μην εξετάζοντας φυλές, θρησκεύματα και αντιλήψεις΄΄, τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε: ΄΄Θέλω να ευχαριστήσω την Αιγιάλεια για τη βοήθεια που συγκέντρωσε και προσέφερε στους συνανθρώπους μας στη Συρία και την Τουρκία. Αξίζουν σε όλους τους δημότες, συγχαρητήρια΄΄. Να σημειωθεί πως από τον δήμο Αιγιαλείας έφυγαν δύο φορτηγά με τόνους τροφίμων προς τον Ερυθρό Σταυρό κι άλλα δύο φορτηγά με ρούχα και κλινοσκεπάσματα προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, από όπου θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr