background img
banner
banner

Πάνε μαζί για την κατάκτηση του τίτλου Παναιγιάλειος και Πανμοβριακός

ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Π. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ  

Και οι δεύτεροι πέρασαν πρώτοι. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας είχαν καταλήξει Παναιγιάλειος και  Πανμοβριακός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με την εικόνα τους όμως στους ημιτελικούς αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή ΕΠΣ Αχαΐας, έδειξαν ότι άξιζαν και  δικαιόντουσαν περισσότερα πράγματα, έθεσαν εκτός τίτλου τις Πατρινές ομάδες στα δεύτερα και καθοριστικά εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Παναιγιάλειος υποχρέωσε την Θύελλα μέσα στην έδρα της στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα ύστερα από 26 αγώνες, αφού είχε περάσει με ισοπαλία (1-1) και από το Αίγιο.

Ο Πανμοβριακός στήθηκε έξυπνα στα Προσφυγικά και στηριζόμενος στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του πήρε την πολύτιμη νίκη στο κατάμεστο Ενωσιακό γήπεδο 1-0 με το γκολ του Δημητρακόπουλου στο 85΄ σε κόντρα επίθεση. Ανταγωνιστική στο α΄ ημίχρονο η ομάδα του Ριόλου, έπαιξε έξυπνα στην επανάληψη δίνοντας χώρο στον Αρη και απειλώντας με αντεπιθέσεις.

Άξιος για τον τελικό 1-0 ο Παναιγιάλειος την Θύελλα Πάτρας 

Από τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο «Φ. Αραβαντινός» ο Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε ως άρχοντας του αγώνα, περνώντας αυτό το μήνυμα στο γήπεδο αλλά και στο φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε με αγωνία αλλά και κόσμια την εξέλιξη της συνάντησης.

Το γκολ του Αρβανίτη στο 13΄ ήταν η αρχή του τέλους για την Θύελλα που θορυβήθηκε από το βάρος της μελανόλευκης φανέλας και από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε μέσα στο «σπίτι» της.

Οι μελανόλευκοι έκλεισαν τους χώρους, διαχειρίστηκαν έξυπνα το προβάδισμα στο σκορ, με τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο να χρειάζεται να αποσοβήσει τυχόν άσχημη εξέλιξη, αποκρούοντας εντυπωσιακά το βολέ του Σκεπετάρη από το ύψος της περιοχής στο 73΄.

Η είσοδος του Κόρμπου στο 60΄ ανέβασε την πίστη για τη νίκη – πρόκριση των παικτών του Παναιγιάλειο για τον τελικό, εκεί όπου θα βρει απέναντί του τον Πανμοβριακό.

Τετάρτη στο Αίγιο και Κυριακή στο Ριόλο οι διπλοί τελικοί θα κρίνουν τον τίτλο 

Δυο παιχνίδια που ξεκινούν από την Τετάρτη στο Αίγιο και ολοκληρώνονται την ερχόμενη Κυριακή στο Ριόλο, θα κρίνουν τον πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Αχαΐας.

Η κλήρωση είχε ορίσει γηπεδούχο στο πρώτο παιχνίδι τον νικητή της συνάντησης Παναιγιάλειος – Θύελλα Π., οπότε ο Παναιγιάλειος θα είναι ο οικοδεσπότης της πρώτης αναμέτρησης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και το ζητούμενο για την ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου είναι ένα καλό αποτέλεσμα που θα στείλει τον Παναιγιάλειο με πλεονέκτημα στο Ριόλο, για να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 17:00 τον Πανμοβριακό.

Θύελλα Π. (Σάκης Πεφάνης): Δούρος, Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλοος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκουμής, Παναγόπουλος (80΄ Πανίτσας), Ντίνος Σκεπετάρης, Κουτσαντώνης (60΄ Κούρτης).

Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Αρβανίτης (60΄ λ.τ. Κόρμπος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα, Α. Σπανός (87΄ Τσεκούρας), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης (79΄ Οικονόμου), Λιάτος.

Ο Παναιγιάλειος ευχαριστεί την Θύελλα Π. για την φιλοξενία 

Αντίθετα με την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα των Προσφυγικών, στο «Φ. Αραβαντινός» όλα κύλησαν ήρεμα, χωρίς έκτροπα και αντιπαραθέσεις, χωρίς ρίξη αντικειμένων και την επέμβαση των ΜΑΤ.

Μια τέτοια φιλοξενία σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι έφερε τον Παναιγιάλειο στην ανάγκη εκδήλωσης ευχαριστιών προς την ιστορική ομάδα της Πάτρας.

«Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το σύλλογο της Θύελλας Πατρών για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν η ομάδα μας και οι φίλαθλοι μας στο δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, το Σάββατο (29/4) στο «Φ. Αραβαντινός». Ένας σύλλογος που αποτελεί κόσμημα για τα αθλητικά δρώμενα της Αχαΐας, τόσο για τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει όσο και για το ήθος που εκπνέει από το μικρότερο τμήμα υποδομών της έως την ανδρική της ομάδα και τους φιλάθλους της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, ωστόσο, επιθυμούμε να εκφράσουμε στον ΚΥΡΙΟ Τάκη Θανόπουλο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που ηγείται του πατρινού συλλόγου έχει καταφέρει να κάνει μόνο φίλους. Και αυτό λέει πολλά για τον άνθρωπο αλλά και τον παράγοντα κ. Τάκη Θανόπουλο!!!» 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr