background img
banner
banner

Αλεξοπούλου – Πρώτη με 25.569 σταυρούς

Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών στο Πρωτοδικείο αναδεικνύει και επισήμως τη Βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου στην πρώτη σειρά εκλογής του ψηφοδελτίου τής Νέας Δημοκρατίας, με 25.569 σταυρούς. Η επίδοση αυτή είναι αυξημένη κατά ακριβώς 120% σε σχέση με τους 11.621 σταυρούς που είχε επιτύχει η κυρία Αλεξοπούλου στην πρώτη εκλογή της, το 2019. Είναι επίσης αυξημένη κατά περισσότερο από 100% σε σχέση με τον αριθμό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που της έδωσαν σταυρό, από 21,04% το 2019 (11.621 σταυροί από 55.235 ψηφοφόρους) σε 42,11% το 2023 (25.569 σταυροί από 60.726 ψηφοφόρους).

Σχολιάζοντας τα επίσημα αποτελέσματα, η κυρία Αλεξοπούλου δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Αχαιούς συμπολίτες μας, για την ιστορική νίκη που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία, τόσο πανελλαδικά, όσο και στον νομό μας. Η σκληρή δουλειά τής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τα χειροπιαστά αποτελέσματα που τη συνοδεύουν, δικαιώθηκε και επιβραβεύτηκε, κάτι που μου δίνει ιδιαίτερη χαρά, γιατί αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία, του έργου και των αποτελεσμάτων, υπηρετώ σε όλη τη ζωή μου.

Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι, ως Έλληνες πολίτες, στις 21 Μαΐου επιλέξαμε με βάση τη λογική και όχι με το συναίσθημα, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τον λαϊκισμό και την τοξικότητα, στην οποία κάποιοι προσπαθούσαν ανεύθυνα να μας παρασύρουν, με ρητορική και συμπεριφορές του προηγούμενου αιώνα.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη για την πρώτη θέση που μου έδωσαν όσοι, την περασμένη Κυριακή, επέλεξαν να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία. Στέλνω λοιπόν τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους ψηφοφόρους μου για την τόσο μεγάλη τιμή που μου έκαναν προσωπικά και επαναλαμβάνω την υπόσχεσή μου ότι θα τιμήσω ξανά την εμπιστοσύνη τους.

Γνωρίζω καλά ότι, εκτός από τους παραδοσιακούς νεοδημοκράτες όπως εγώ, αυτή τη φορά μας στήριξαν και πολλοί συμπολίτες μας που ανήκουν σε άλλους ιδεολογικούς χώρους, κάτι πολύ σημαντικό. Όπως ανέφερα και στη δήλωση που έκανα την τελευταία ημέρα τής προεκλογικής περιόδου, πέραν της σεβαστής πολιτικής ιδεολογίας που έχει ο καθένας μας, υπάρχει μια ανώτερη κοινή ιδεολογία που μας ενώνει: το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και της πατρίδας μας. Μια κοινή ιδεολογία, την οποία σήμερα υπηρετεί αποτελεσματικά μόνο η Νέα Δημοκρατία.

Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να ψηφίσουμε μαζικά τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να αποκτήσει την αυτοδυναμία που πριν από μερικές ημέρες τής στέρησε η απαξιωμένη, πλέον, απλή αναλογική. Η 21η Μαΐου ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπάρχει πολλή δουλειά ως τις 25 Ιουνίου, ώστε να αναδείξουμε και πάλι Πρωθυπουργό τής Ελλάδας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να συνεχίσει η χώρα στον δρόμο της προόδου, τον οποίο χαράξαμε την προηγούμενη τετραετία.

Τίποτα δεν τελείωσε. Η δουλειά συνεχίζεται», κατέληξε η κυρία Αλεξοπούλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr