background img
banner
banner

Πήραν εφόδια για προσωπική και οικογενειακή ισορροπία

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η ενίσχυση των ανθρωπίνων σχέσεων και των δεσμών συμβάλλει στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας, στην νοηματοδότηση της ζωής και στην προαγωγή της ψυχικής υγείας. Αυτό επετεύχθη κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο Στέκι της εθελοντικής ομάδας πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου, του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις». Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της ομάδας που συνεχώς διευρύνεται και αποκτά νέους φίλους.

Η συνάντηση της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο του Αγ. Παντελεήμονα στο Αίγιο, ήταν μία ευκαιρία αντάμωσης, όπως χαρακτηρίστηκε, με τους συμμετέχοντες να… παίρνουν εφόδια για προσωπική και οικογενειακή ισορροπία. Συντονιστής ήταν ο Τάσος Μπάμπαλης, Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής και Σύμβουλος Γονέων και το θέμα που συζητήθηκε ήταν οι «Ανθρώπινες Σχέσεις και Ψυχική Υγεία».

Από τη «Διέξοδο» αναφέρονται τα εξής: ΄΄Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στον χώρο μας, φίλους της ομάδας. Συζητήσαμε, προβληματιστήκαμε, αλληλεπιδράσαμε και καταλήξαμε ότι καθώς οι ανθρώπινες σχέσεις επηρεάζουν την ψυχική μας υγεία, οφείλουμε να αλληλεπιδρούμε με θετική διάθεση ώστε να είμαστε υγιείς ψυχικά!
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τον εισηγητή κ. Τάσο Μπάμπαλη ο οποίος με την αμεσότητα του λόγου και τις γνώσεις του έδωσε απαντήσεις στους προβληματισμούς μας!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr