background img
banner
banner

Ψήφος ανατροπής στα χέρια του λαού!

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Η προεκλογική θέση του κόμματος, τα καίρια προβλήματα της κοινωνίας και οι θέσεις του ΚΚΕ, αναπτύχθηκαν στη χθεσινοβραδινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό του κέντρο, στην οδό Κλ. Οικονόμου στο Αίγιο. Με σύνθημα «κάνουμε την οργή μας δύναμη αγώνα, ελπίδας και προοπτικής με ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ παντού», μέλη και φίλοι του κόμματος έστειλαν μήνυμα ότι στις 21 του Μάη δεν «ψηφίζουμε κι όπου βγει, αλλά δίνουμε ψήφο ανατροπής για δυνατό ΚΚΕ».

Η συγκέντρωση άνοιξε με την ομιλία – χαιρετισμό του Αιγιώτη υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας Γιάννη Μποδιώτη, ο οποίος μίλησε για τους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, με ειδικές αναφορές στην υγεία, τους συνταξιούχους, την εκπαίδευση και βέβαια τους αγρότες με τους οποίους συμπορεύεται χρόνια τώρα στον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας». Στο αγροτικό, ο κ. Μποδιώτης έκανε ειδική αναφορά σε ό,τι αφορά τις διεκδικήσεις για εγγυημένες τιμές από το κόστος παραγωγής, μείωση του κόστους παραγωγής – διαβίωσης, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια και την αθρόα εισαγωγή προϊόντων από τρίτες χώρες και αναπλήρωση του εισοδήματος των παραγωγών σταφίδας για την εξευτελιστική τιμή που έχουν πάρει, περίπου 0,70 ευρώ και όσοι έχουν πάρει, όπως είπε, τη στιγμή που η τιμή ήταν 2,05-2,25 και με τα φυτοφάρμακα και τα καύσιμα να έχουν πάρει αυξήσεις 300%.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Χρήστος Πατούχας κάλεσε τον λαό να δώσει την απάντηση με την ψήφο στο ΚΚΕ, τονίζοντας πως μπροστά στη δεδομένη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, τη διαφορά υπέρ του λαού μπορεί να την κάνει μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ.

Την κεντρική ομιλία είχε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας, μέλος ΚΕ του ΚΚΕ, όπως μετέφερε τον αγωνιστικό χαιρετισμό της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, ασκώντας δριμεία κριτική στην πολιτική τόσο της κυβέρνησης την οποία χαρακτήρισε εξαντλητική για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, όσο και των άλλων παρατάξεων του κοινοβουλίου, που τις κατηγόρησε για ισχνή αντιπολίτευση. Με αναφορές και τα τοπικά προβλήματα, όπως νοσοκομείο, ΤΕΙ, ΕΒΟ, αλλά και ανεργία, ακρίβεια, τα οποία χαρακτήρισε ως απόρροια των πολιτικών που ασκούν οι τελευταίες κυβερνήσεις, είπε πως το ΚΚΕ είναι έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη του σε μία λαϊκή διακυβέρνηση, όπου την εξουσία και τα κλειδιά της οικονομίας θα είναι στα χέρια του εργαζόμενου λαού και που στο επίκεντρό της θα έχει την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr