background img
banner
banner

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Ηπείρου 2023

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ  ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ – ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Όσοι δεν είχαν ενημερωθεί για την Εβδομάδα Ηπείρου που διοργανώνει η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας σίγουρα ξαφνιάστηκαν όταν το απόγευμα της Τετάρτης είδαν μέλη της να χορεύουν στο παραλιακό μέτωπο και συγκεκριμένα στο ύψος του φάρου. Δεν άργησαν ωστόσο να… μπουν στο κλίμα, να χειροκροτήσουν και να πιαστούν κι αυτοί στον χορό. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός της Πανηπειρωτικής: Να διδάξει τα βήματα αλλά κυρίως το κέφι, τη χαρά και το μεράκι των ανθρώπων της που κουβαλούν τις μουσικές, τα ήθη και τη λεβεντιά της Ηπείρου σε κάθε τους βήμα.

Η δράση θεωρείται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη καθώς προσέλκυσε πλήθος κόσμου, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, τόσο που, όπως μετέφερε στο protionline.gr ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Παναγιώτης Νύχτης, ΄΄μετά από αυτή την επιτυχία και την τετράωρη δράση που προσέλκυσε τόσο κόσμο, πολλοί μας προέτρεπαν να καθιερώσουμε τον υπαίθριο χορό στο λιμάνι κάθε Τετάρτη απόγευμα΄΄.

Καταπληκτική βραδιά σε υπέροχο τοπίο…

΄΄Η βραδιά ήταν καταπληκτική, η διάθεση όλων υπέροχη και το τοπίο μαγευτικό. Τι πιο όμορφο από το να ανταμώνουν οι άνθρωποι και να διασκεδάζουν σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας και τον Δήμο Αιγιαλείας για την υποστήριξή του, τα μέλη της χορευτικής ομάδας του συλλόγου μας, τους φίλους και τον χοροδιδάσκαλο Γιώργο Κατσίβελο΄΄, αναφέρεται ακόμη εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας.

΄΄Η επόμενη εκδήλωσή μας είναι την Παρασκευή στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων στις 7.30μ.μ. για την βραδιά ποίησης υπό τον Κώστα Κλάγκο. Επίσης, καλούμε τους Αιγιαλείς στο Ημερήσιο Πανηγύρι που διοργανώνουμε μεθαύριο Κυριακή, στις 12.00 το μεσημέρι, στον περιβάλλοντα χώρο του ναού Αγ. Γεωργίου Ροδοδάφνης, οπότε και ολοκληρώνεται η φετινή Εβδομάδα Ηπείρου΄΄, κατέληξε ο κ. Νύχτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr