background img
banner
banner

Δύο ομάδες σε διαφορετικές κατηγορίες Κεραυνός και Ήφαιστος/Αχιλλέας

Όσο αφορά στη συνεργασία του Κεραυνού με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν, που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, για να ολοκληρωθεί. Οι δύο ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού κλαμπ που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά με μεγάλες προοπτικές και στα τμήματα υποδομών. Δεν θα είναι συγχώνευση αλλά συνεργασία, όπως δηλαδή συνέβη στην περίπτωση του Αίολου με την Αγυιά (ο πρώτος παίζει στη Β΄ Εθνική και η δεύτερη στην Α1 ΕΣΚΑ-Η αλλά στην ουσία είναι μία ομάδα με κοινό πρόεδρο).

Ο Κεραυνός θα πάρει μέρος φυσικά στην Α1 ΕΣΚΑ-Η ενώ ο Ήφαιστος/Αχιλλέας στη Β΄ ΕΣΚΑ-Η (εκτός απροόπτου) αλλά και σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ένωσης. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη αρχίσει, απομένει ποιοι από τους παίκτες που έπαιξαν πέρυσι και στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν ενώ θα υπάρξει σημαντική μεταγραφική ενίσχυση. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Πρόκειται για μία κίνηση που σηματοδοτεί μια «νέα εποχή» για το μπάσκετ της Αιγιάλειας με ιδιαίτερο βάρος να ρίχνεται στις ακαδημίες. Τα παιδιά πλέον και των δύο ομάδων ενώνονται, οι πιθανότητες κάποια να ξεχωρίσουν αυξάνονται ενώ όπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα κατέβουν όλα τα τμήματα, από προπαίδων μέχρι και εφήβων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Αφορούν κυρίως στις θέσεις του ΔΣ, φυσικά στον πρόεδρο (που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι), στους προπονητές των μικρών τμημάτων κλπ. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr